Design
Exterieur
Het baanbrekende design van de nieuwe Crossland maakt één ding direct duidelijk: dit is een auto die helemaal voor jou gemaakt is. Voor je dagelijkse ritten én je volgende avontuur.   
Interieur

Ook het ruime, praktische interieur van de Crossland maakt een ongekend verzorgde indruk. Met bijvoorbeeld de luxe Alcantara-bekleding1, een praktisch ingericht dashboard met intuïtieve bediening en een comfortabele hoge zit.
 

1 Optioneel beschikbaar

 
Achterkant
De LED-achterlichten in het kenmerkende Wing-design van Opel maken de Crossland ook in het donker extra stijlvol. De nieuwe Crossland-belettering boven het nummerbord benadrukt zijn zelfverzekerde karakter. In combinatie met de dakkleur Diamond Black is ook het bovenste deel van de achterklep uitgevoerd in glanzend zwart, voor een ultiem dynamisch kleurcontrast.  
Velgen
Geef je Crossland een extra persoonlijke uitstraling met opvallende lichtmetalen velgen, die zijn dynamische design nog beter tot zijn recht laten komen.   
Panoramadak & tweekleurig dak

Het zwevende dak is verkrijgbaar in Diamond Black of Jade White om het opwindende visuele profiel van Crossland te versterken. Upgrade naar het glazen panoramadak1 voor de ultieme zonovergoten rijervaring.

1 Optioneel, afhankelijk van carrosseriekleur en uitrustingsniveau.