LAADPARTNERS

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, werkt Opel samen met twee toonaangevende aanbieders van laaddiensten, met elk hun eigen aanbod van laadoplossingen. Zij helpen u de laadoplossing te kiezen die het beste bij uw situatie past en verzorgen de installatie van A tot Z.

 

ENECO.
Eneco is een betrouwbare partner voor het opladen van uw auto, met complete en transparante pakketten, zonder verborgen kosten. Eneco biedt zowel voor particuliere rijders als bedrijven oplossingnen op maat. En u rijdt op Eneco HollandseWind®, dus al uw kilometers zijn 100% groen. In samenwerking met Opel biedt Eneco speciaal voor Ampera-e rijders twee aantrekkelijk geprijsde pakketten  waar binnenkort meer informatie over volgt. Klik hier voor meer informatie over Eneco als laadpartner. Of vraag uw Opel dealer om meer informatie.

 

NEWMOTION.
New Motion levert innovatieve laadoplossingen voor thuis en op kantoor, waaronder intelligente laadpalen, slimme laaddiensten, installaties en een mobiele app om openbare laadpunten te vinden (inclusief tarieven en beschikbaarheid). Samen met Opel biedt New Motion u de keuze uit twee scherpgeprijsde laadpakketten waar binnenkort meer informatie over volgt. Klik hier voor meer informatie over NewMotion als laadpartner. Of vraag uw Opel dealer voor meer informatie.