LADEN & LEASEN

AANTREKKELIJK VOOR LEASERIJDERS.
Voor leaserijders kan een elektrische auto veel voordelen opleveren. Allereerst rijdt u in een technisch zeer geavanceerde auto, terwijl u gebruik maakt van uw zakelijke laadpas, net zoals u voorheen gebruik maakte van uw tankpas. U kunt profiteren van aantrekkelijke leasepakketten en de fiscale bijtelling bedraagt slechts 4%.

Wanneer u onderweg of op uw werk uw auto oplaadt, worden de kosten via de laadpas rechtstreeks aan uw werkgever (of aan uw eigen bedrijf) doorberekend. Ook de stroomkosten voor het opladen thuis kunnen, afhankelijk van de leasemaatschappij, automatisch aan u worden vergoed of rechtstreeks aan uw werkgever of uw eigen bedrijf in rekening worden gebracht.

 

Bij sommige leasemaatschappijen is de installatie van een laadpunt bij u thuis in het leasecontract inbegrepen. Soms is dit kosteloos, soms wordt hiervoor een vergoeding in rekening gebracht. Uw leasemaatschappij kan u hierover verder informeren.

ELEKTRISCHE AUTO RIJDEN?
Ook bij een elektrische auto kunt u kiezen uit verschillende financieringsmogelijkheden:

 

  • Kopen met of zonder financiering: U kunt een nieuwe auto kopen met eigen spaargeld. U bent dan direct eigenaar van de auto, u hoeft geen lening af te sluiten én als u besluit de auto later te verkopen, dan krijgt ook direct het geld op uw rekening. De restwaarde is dus voor u. Wilt u uw nieuwe auto liever per maand betalen en uw spaargeld voor andere doeleinden gebruiken? Opel Finance biedt u de mogelijkheid een financiering af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Een bezoek aan uw bank is niet meer nodig, u handelt rechtstreeks met uw Opel dealer. Dit is het gemak van alles onder één dak!​  Lees hier verder.
  • Private leasen: Een nieuwe auto leasen was een paar jaar geleden voorbehouden aan zakelijke rijders, maar dit is gelukkig veranderd. Met Opel Private Lease kunt u, als particulier, ook voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij u de periode zelf bepaalt: 30, 36, 48 of 60 maanden. In het maandbedrag zitten alle bijkomende kosten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een aanvullende autoverzekering, afschrijving of onderhoudskosten voor de accu. Alleen de kosten van het laden betaalt u nog zelf. Lees hier verder. 
  • Full Operational Lease: Dit is de meest complete vorm van leasing, waarmee Free2Move Lease u volledig ontzorgd. U kunt dit contract zelf naar wens samenstellen. Bijvoorbeeld wanneer u zelf uw verzekering wilt regelen of het onderhoud zelf wilt afrekenen. De leasemaatschappij blijft volledig eigenaar van de auto, en daarmee is operational lease in feite een vorm van huren. Lees hier verder.
  • Financial lease: Dit is een vorm van zakelijk financieren waarbij u direct economisch eigenaar wordt van uw nieuwe Opel. U regelt zelf de aankoop, de autoverzekering en het onderhoud. Uw Opel dealer regelt uw Opel Financial Lease. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig. Veel ondernemers kiezen voor Opel Financial Lease bij de zakelijke aanschaf van hun Opel. Met Opel Financial Lease investeert u zonder dat direct uw eigen middelen hoeft in te brengen. Hiermee blijft het vermogen in uw onderneming en kan dit worden ingezet voor andere investeringen waarmee u uw bedrijf verder kunt laten groeien  Lees hier verder.