Connectiviteit
Infotainment1

De Grandland Plug-in Hybrid is uitgerust met het baanbrekende, volledig digitale Pure Panel, met een ultra-helder 10-inch kleuren-touchscreen waarmee je ook alle functies van je infotainmentsysteem bedient. Net zo gemakkelijk sluit je je smartphone aan via Apple CarPlay™1,3  or Android Auto™2,3.

 

Muziek afspelen

E-mail ontvangen en laten voorlezen

Toegang tot foto's via USB

Audio-streaming en handsfree bellen via Bluetooth®4

 

1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

2Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

3De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of www.android.com, of vraag ernaar bij je Opel vestiging.

4Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc

 
Navigatie

Het geavanceerde navigatiesysteem van Opel biedt uitgebreide functionaliteit, met onder meer online-verkeersinformatie, parkeerinformatie, POI's zoeken en weerberichten1. De routeaanwijzingen worden - helemaal zoals je het zelf wilt - getoond op het vernieuwde head-up display, het infoscherm of het kleuren-touchscreen. En voor optimaal gemak kun je je bestemming via je smartphone en de myOpel app naar je navigatiesysteem sturen en als je uitstapt het laatste stukje van je routeaanwijzingen op je smartphone zien. Het systeem reageert op gesproken commando's en komt in actie zodra je "Hé Opel" zegt. Tot de connected navigatiefuncties behoren automatische online-updates van kaarten. Wil je onderweg nog meer van je muziek genieten, kies dan voor het hifi-systeem met 8 luidsprekers.   

 

 
Draadloos opladen

Om het rustgevende interieur van de Grandland Plug-in Hybrid niet te verstoren, heb je voor het opladen van je smartphone geen kabeltje meer nodig. Leg je smartphone1 gewoon op de draadloze oplader met schokbeveiliging om hem onderweg op te laden.

 

1 Vereist mogelijk een accessoire voor de smartphone. Enkel voor PMA- of Qi-compatibele toestellen. Neem contact op met je Opel-vestiging om de compatibiliteit van je toestel te controleren.

 
OpelConnect

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan.  

  • Geruststellend gevoel: Noodoproep, Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare e-functies om de batterijstatus te controleren, het opladen te volgen en de airconditioning en verwarming in- en uit te schakelen via de myOpel app.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.