Design
Ambitieus en zelfverzekerd
De nieuwe Grandland Plug-in Hybrid is ons meest gedurfde design ooit. Met een combinatie van stoere en tegelijk elegante lijnen en de precisie van Duitse techniek onderscheidt hij zich van alle andere crossovers. De iconische Opel Vizor is de blikvanger van zijn baanbrekende design en benadrukt het unieke karakter van de Grandland Plug-in Hybrid.   
Centraal informatiepunt
De Grandland Plug-in Hybrid is voorzien van het volledig digitale Pure Panel. Op dit overzichtelijke, schitterend vormgegeven display komt alle informatie die je onderweg nodig hebt samen, zonder je onnodig af te leiden.  
Stijlvol tot in de details
Dat de Grandland Plug-in Hybrid geen gewone crossover is, zie je in één oogopslag. Het nieuwe sterke en pure Opel-design kom terug in elk detail. Van het dak in een contrasterende kleur en stijlvolle beschermpanelen in nieuwe carrosseriekleuren tot sportieve lichtmetalen velgen, die beschikbaar zijn van 17- tot 19-inch.   
Unieke uitstraling

Jij bent uniek, dus waarom zou je auto dat niet zijn? Daarom biedt de nieuwe Grandland Plug-in Hybrid je ruime mogelijkheden om jezelf te onderscheiden. Bijvoorbeeld met een dak in een contrasterende kleur, waarmee je gegarandeerd overal opvalt. 

 

 

 

 
Meer dan een naam
Het nieuw vormgegeven Opel-logo prijkt opvallend tussen de achterlichten van de Grandland Plug-in Hybrid, recht boven de trotse naam van deze grensverleggende crossover. Samen geven ze de achterklep een stoere uitstraling, die boekdelen spreekt over zijn dynamische karakter en geavanceerde technologie.  
Dit is de toekomst
De Grandland Plug-in Hybrid is vanuit elke hoek bekeken uniek. Met gedurfde designkeuzes en nieuwe accenten laat Opel zien hoe de toekomst van autorijden eruitziet. Van de slanke Opel Vizor aan de voorzijde, waarin frunctionele elementen zoals de koplampen en sensoren geïntegreerd zijn, tot de fraai vormgegeven LED-achterlichten die visueel perfect aansluiten bij de Vizor. Als je verder kijkt, ontdek je vanzelf nog veel meer details!