Connectiviteit
Infotainment

De nieuwe Grandland is uitgerust met het baanbrekende, volledig digitale Pure Panel, met een ultra-helder 10-inch kleuren-touchscreen waarmee je ook alle functies van je infotainmentsysteem bedient. Net zo gemakkelijk sluit je je smartphone aan via Apple CarPlay™1,3  or Android Auto™2,3.

 • Muziek afspelen
 • E-mail ontvangen en laten voorlezen
 • Toegang tot foto's via USB
 • Audio-streaming en handsfree bellen via Bluetooth®4


1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
2Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.
3De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of www.android.com, of vraag ernaar bij je Opel dealer.
4Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc.

 
Navigatie

Ontdek nieuwe plekken en vind je weg door heel Europa zonder te verdwalen. Het geïntegreerde Multimedia Navi Pro1 maakt het je gemakkelijk, met een 10-inch touchscreen en Live Navigaties2.

 

 • Dynamische 3D-navigatie met TMC-verkeersinformatie
 • Inclusief kaarten voor heel Europa
 • Weergave van POI's en tussentijdse bestemmingen
 • Spraakgestuurde, stap voor stap invoer van bestemmingen

 

1  Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.
2 parkeerinformatie, online zoeken van laadpunten, weer en verkeersveiligheidsmeldingen (niet beschikbaar in Duitsland en Zwitserland).

 
Draadloos opladen

Om je smartphone op te laden heb je in de Grandland geen kabeltje meer nodig1.

 

 • Draadloos opladen is dé oplossing om te zorgen dat je telefoon altijd opgeladen blijft.
 • Alleen geschikt voor bepaalde typen smartphones.

 

NB: voor sommige telefoons is een adapter nodig.

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau. Alleen geschikt voor PMA- of Qi-compatibele smartphones. Vraag je Opel dealer of je telefoon geschikt is.

 
OpelConnect

Maak kennis met een reeks slimme diensten1, die je helpen om veiliger te rijden en altijd en overal in contact te blijven. 

 

 •  Veiligheid: automatische noodoproep1, automatische pechhulp-oproep1 en informatie over de voertuigstatus zorgen dat je altijd met een gerust gevoel op weg bent.
 • e-Remote Control 2:   voorverwarming van de cabine, controle van de batterij en volgen van het oplaadproces.
 • Slim rijden: elke rit wordt ontspannen dankzij Live Navigatie3 en ritplanning.


1 Voor het gebruik van de noodoproep en de pechhulp-oproep dient tijdens het bestelproces van de auto een overeenkomst te worden getekend, waarin toestemming wordt gegeven de locatie van het voertuig te bepalen en te volgen. De diensten zijn afhankelijk van de dekking en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk. Opel Pechhulp is gedurende het eerste jaar na registratie kosteloos inbegrepen; daarna worden kosten in rekening gebracht. Zie voor meer informatie over OpelConnect en de algemene voorwaarden: https://www.opel.nl/connect/overzicht.html
2 Alleen voor elektrische voertuigen
3 De Live Navigatie diensten zijn gedurende 36 maanden na activering kosteloos beschikbaar; daarna worden kosten in rekening gebracht.

 

1 De beschikbaarheid en reikwijdte van de diensten verschillen van land tot land en van voertuig tot voertuig. Diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

2 Voor het gebruik van de Emergency en Breakdown Call is ondertekening van de Algemene Voorwaarden met de schriftelijke verklaring van toestemming voor de voertuiglokalisatie bij de bestelling van het voertuig vereist en is afhankelijk van de netwerkdekking en beschikbaarheid. De pechhulp (Opel Mobilservice) is het eerste jaar na de eerste registratie gratis, daarna tegen betaling. De respectievelijke algemene voorwaarden zijn van toepassing.

3 Alleen voor Grandland Plug-In Hybrid

4 Connected Navigation Pack Plus-diensten zijn gedurende 3 jaar inbegrepen en daarna zijn extra abonnementskosten verschuldigd. De beschikbaarheid en omvang van de diensten verschillen van land tot land en van voertuig tot voertuig. Voor diensten kan een abonnement of vergoeding vereist zijn en deze zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.