Design
Ambitieus en zelfverzekerd
Dankzij Opel's sterke en pure design is de nieuwe Grandland in geen enkel opzicht een 'typische crossover'. Met zijn krachtige, sportieve uitstraling en strakke lijnen is hij een toonbeeld van Duitse kwaliteit. Waar je ook komt, je Grandland maakt overal een onuitwisbare indruk. 
Centraal informatiepunt
Het eerste dat opvalt als je naar het dashboard van de nieuwe Grandland kijkt, is het volledig digitale Pure Panel. Dit rekent af met de gebruikelijke overdaad aan informatie die de meeste crossovers kenmerkt. Op dit overzichtelijke, schitterend vormgegeven display wordt op elk moment alleen de informatie getoond die je nodig hebt. Zo rijdt je een stuk rustiger, zonder dat je onnodig afgeleid wordt. 
Stijlvol tot in de details
Dat de nieuwe Grandland geen gewone crossover is, zie je in één oogopslag. Het nieuwe sterke en pure Opel-design kom terug in elk detail. Van het dak in een contrasterende kleur en stijlvolle beschermpanelen in nieuwe carrosseriekleuren tot sportieve lichtmetalen velgen, die beschikbaar zijn van 17- tot 19-inch.  
Unieke uitstraling
Jij bent uniek, dus waarom zou je auto dat niet zijn? Daarom biedt de nieuwe Grandland je ruime mogelijkheden om jezelf te onderscheiden. Bijvoorbeeld met een dak in een contrasterende kleur, waarmee je gegarandeerd overal opvalt. 
Meer dan een naam
De nieuw vormgegeving van het Opel-logo en de naam Grandland op de achterklep sluit helemaal aan bij het sterke en pure design van deze grensverleggende crossover. De stoere, breed uitgestrekte letters van zijn naam spreken boekdelen over zijn dynamische karakter en geavanceerde technologie. 
Dit is de toekomst
De nieuwe Grandland is vanuit elke hoek bekeken uniek. Met gedurfde designkeuzes en nieuwe accenten laat Opel zien hoe de toekomst van autorijden eruitziet. Van de slanke Opel Vizor aan de voorzijde tot de fraai vormgegeven LED-achterlichten: hoe langer je kijkt, hoe meer schitterende details je ontdekt!