Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab False
Anchor ID eigenschappen
Title GRANDLAND X HYBRID4
Pretext
Icon to Display
HET TOPPUNT VAN EFFICIËNTIE.
Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland X Hybrid4 optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u  volledig elektrisch rijdt,  heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de  CO2-uitstoot gereduceerd tot nul,  omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert.
 
KEUZEVRIJHEID.

Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi: 

 

  • Elektrisch
  • Hybride
  • Sport
  • 4-wielaandrijving
 
OPTIMAAL GEMAK.
Het  opladen  van de Grandland X Hybrid4 is  eenvoudig.  Net zoals een volledig elektrische auto kunt u hem opladen bij elk  openbaar laadpunt,  maar ook  thuis  aan een gewoon stopcontact of een speciale thuislader. Zo is het gemakkelijk om de elektromotor overal op te laden, zodat u  zo zuinig mogelijk  kunt rijden én uw  CO2-uitstoot  kunt  beperken.
 
TOPPUNT VAN DYNAMIEK.
De Grandland X Hybrid4 combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Het stijlvolle design komt nog beter tot zijn recht met opties als een  zwart dak  en  19-inch bi-colour lichtmetalen velgen.  De soepele 8-traps automaat is voorzien van elektronische schakeltechnologie die garant staat voor dynamisch en zuinig rijden. Het speciale lederen stuurwiel met schakelpeddels vergroot het gevoel van sportiviteit nog meer. Tot slot biedt het 8-inch kleuren touchscreen met  navigatiesysteem en speciale Hybrid4-schermen  dat u alle benodigde informatie binnen handbereik heeft. 
 
DE GRANDLAND X HYBRID
Maximale efficiëntie en flexibiliteit: de Grandland X is er nu ook als Hybrid met voorwielaandrijving. Voorzien van een soepele 8-traps automaat, een maximaal vermogen van 225 pk en een elektrisch rijbereik van 42 km. Economisch rijplezier op zijn best!