Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


HANDSFREE ACHTERKLEP.

De slimme, elektronisch bediende handsfree achterklep1 opent en sluit automatisch door één korte beweging van uw voet onder de achterbumper.

 

Zo kunt u uw boodschappen of bagage gewoon in de hand houden, terwijl u de achterklep opent. En met een inhoud tot 1665 liter kunt u heel wat meenemen! U kunt de achterklep natuurlijk ook openen met de knop op de klep, de knop op het dashboard of uw sleutel.

 

1Optioneel

TOON MEER TOON MINDER

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN.

Superieure zichtbaarheid en veiligheid dankzij IntelliLux LED® Matrix-koplampen,1 met niet-verblindend, automatisch dimmend grootlicht, met een bereik tot 400 meter.
 
  • Geen risico om andere bestuurders te verblinden.1
  • Rijden in het donker wordt veiliger en minder inspannend. 
  • Bochtverlichting voorkomt "zwarte gaten" in scherpe bochten. Actief bij een snelheid van 40 km/u tot 70 km/u. 

1Wanneer dit systeem geactiveerd is, wordt bij snelheden boven de 50 km/u automatisch dimmend grootlicht ingeschakeld en word dimlicht ingeschakeld bij snelheden onder de 35 km/u.

TOON MEER TOON MINDER

ALTIJD OP VEILIGE AFSTAND.

Adaptive Cruise Control1 regelt de snelheid en de afstand tot uw voorganger, door als het nodig is autonoom af te remmen of op te trekken. Hierdoor wordt het risico op kop-staart botsingen kleiner.

 

Intelligente assistentiesystemen helpen om veiliger en meer ontspannen te rijden.1 Ze scannen de weg af, attenderen de bestuurder op dreigend gevaar en grijpen wanneer nodig in om risico's te vermijden.

 

1Optioneel. De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de beperkingen van deze systemen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden.

TOON MEER TOON MINDER

NIEUWE GENERATIE ASSISTENTIESYSTEMEN.

Het Head-Up Display1 toont belangrijke rij-informatie (zoals snelheid, navigatie-aanwijzingen en waarschuwingen) op de voorruit zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

 

1Optioneel

REAR CROSS TRAFFIC ALERT.

Rear Cross Traffic Alert1 waarschuwt u voor naderend verkeer, wanneer u achteruit uitparkeert of van uw oprit afrijdt. Een geruststellend gevoel!

 

1Optie

GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSSYSTEMEN.

Het geavanceerde Opel Eye systeem omvat onder meer:

 

  • Automatische noodremfunctie met voetgangersdetectie.
  • Actieve rijstrookassisten.
  • Verkeersbordherkenning.

 

De geavanceerde assistentiesystemen die deel uitmaken van Opel Eye maken gebruik van een camera en radar om het rijden veiliger te maken en de bestuurder te waarschuwen voor gevaren.

 

  • Rijden wordt minder inspannend, door continue ondersteuning. 
  • Helpt een aanrijding en boetes te voorkomen.
  • Geeft u optimale controle over uw Insignia.
TOON MEER TOON MINDER

EEN MAGISCH GEBAAR.

Nooit meer op zoek naar uw sleutels. Open & Start Keyless Entry herkent u van een afstand, ontgrendelt automatisch de deuren en start met één druk op de knop.