Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


INDRUKWEKKENDE VERSCHIJNING.

Een baanbrekend design, met coupé-achtige lijnen, sportief en aerodynamisch - dat karakteriseert de Insignia Grand Sport.

IN ELK OPZICHT PERFECT.

Van de instrumenten die subtiel naar u toe gekanteld zijn tot de optionele ergonomische comfortstoelen en de premium-materialen - alles voldoet aan de hoogste eisen.

 

  • Luxe en comfort, dankzij onder meer verstelbare ergonomische comfortstoelen, die gecertificeerd zijn door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen “Aktion Gesunder Rücken e. V.” (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.
  • Sfeerverlichting in de deuren en de dashboard-console.
  • Tot in de details schitterend afgewerkt.
TOON MEER TOON MINDER

MOOI EN PRAKTISCH GAAN HAND IN HAND.

Royaal de ruimte voor vijf volwassenen én al hun bagage, dankzij een bagageruimte met een inhoud van 490 liter, die flexibel uitbreidbaar is door de achterbank neer te klappen.

 

De Grand Sport biedt niet alleen geweldig veel bewegingsruimte voor alle inzittenden, maar ook een indrukwekkend grote bagageruimte van maar liefst 490 liter. Door de achterbank in zijn geheel plat neer te klappen, kan de ruimte zelfs worden uitgebreid tot een immense 1450 liter.
TOON MEER TOON MINDER

VAL NOG MEER OP.

Geef uw Insignia Grand Sport een unieke uitstraling met schitterende lichtmetalen velgen, beschikbaar van 17- tot 20-inch.