Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN.

Superieure zichtbaarheid en veiligheid dankzij IntelliLux LED® Matrix-koplampen1, met niet-verblindend, automatisch dimmend grootlicht, met een bereik tot 400 meter.

 


Die Matrix-technologie zorgt dat de lichtbundel automatisch om andere voertuigen heen afbuigt, terwijl de omgeving perfect verlicht wordt.

 

  • Geen risico om andere bestuurders te verblinden.
  • Rijden in het donker wordt veiliger en minder inspannend.
  • Bochtverlichting voorkomt "zwarte gaten" in scherpe bochten; actief bij een snelheid van 40 km/u tot 70 km/u1 

 

1Wanneer dit systeem geactiveerd is, wordt bij snelheden boven de 50 km/u automatisch dimmend grootlicht ingeschakeld en wordt dimlicht ingeschakeld bij snelheden onder de 35 km/u.

TOON MEER TOON MINDER

ALTIJD OP VEILIGE AFSTAND.

Adaptive Cruise Control1 regelt de snelheid en de afstand tot uw voorganger, door als het nodig is autonoom af te remmen of op te trekken. Hierdoor wordt het risico op kop-staart botsingen kleiner.

 

Adaptive Cruise Control1 maakt het rijden veiliger en meer ontspannen, door automatisch de ingestelde afstand tot uw voorganger aan te houden. Het systeem kan uw auto in een noodgeval zelfs volledig tot stilstand brengen.2

 

1Optie. De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de beperkingen van deze systemen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden.

2Optie. Wordt geactiveerd bij een snelheid tussen 30 km/u en 180 km/u en werkt over een afstand tot 150 m. Automatische uitschakeling bij snelheden onder de 20 km/u bij handgeschakelde versnellingsbak. Bij een automaat is het systeem voorzien van een ""Stop & Go""-functie: de auto kan bij langzaam rijden volledig tot stilstand worden gebracht en kan automatisch de voorganger volgen in druk verkeer.

TOON MEER TOON MINDER

INNOVATIEVE DISPLAY.

Het Head-Up Display1 toont belangrijke rij-informatie (zoals snelheid, navigatie-aanwijzingen en waarschuwingen) op de voorruit, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

 

1Optie

GEAVANCEERDE ASSISTENTIESYSTEMEN.

Het geavanceerde Opel Eye systeem1 omvat onder meer:

 
  • Automatisch noodremsysteem met voetgangersherkenning
  • Dodehoek-waarschuwing
  • Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent

 

De geavanceerde assistentiesystemen die deel uitmaken van Opel Eye1 maken gebruik van een camera en radar om het rijden veiliger te maken en de bestuurder te waarschuwen voor gevaren.

 

  • Rijden wordt minder inspannend, door continue ondersteuning
  • Helpt een aanrijding en boetes te voorkomen
  • Geeft u optimale controle over uw Insignia GSi

 

1Optie. De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de beperkingen van deze systemen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden.

TOON MEER TOON MINDER

EEN MAGISCH GEBAAR.

Nooit meer op zoek naar uw sleutels. Open & Start Keyless Entry herkent u van op afstand, ontgrendelt automatisch de deuren en start met één druk op de knop.