Maximaal rijbereik.

Ontdek welke factoren Van invloed zijn op het rijbereik Van de Mokka-e en wat je kunt doen om zijn capaciteit optimaal te benutten

Snelheid
Snelheid heeft de grootste invloed op het rijbereik. Als je bijvoorbeeld continu 130 km/u zou rijden, is het rijbereik de helft van de afstand volgens de WLTP-meting. 
Rijstijl    
Elke keer als je optrekt, gaat energie verloren. En elke keer als je hard remt, moet je daarna weer optrekken. Een gelijkmatige rijstijl helpt dus om energie te besparen. De Eco-modus en regeneratief remmen kunnen je helpen om het rijbereik tot 15% te vergroten.  
Airco en verwarming
De energie voor de airco en verwarming van je auto wordt ook door de batterij geleverd. Dat kan een flinke invloed hebben op het rijbereik. Door de auto op te warmen of af te koelen tijdens het laden vergroot je het rijbereik, terwijl je toch geniet van een  comfortabele temperatuur. 
TIP: Het rijbereik dat op het display van je Mokka-e wordt weergegeven, is het verwachte bereik op basis van je eerdere rijgedrag. Als je rekening houdt met de factoren die het rijbereik beïnvloeden (snelheid, rijstijl, airco en verwarming), wordt het verwachte rijbereik aangepast aan je nieuwe rijstijl.