Connectiviteit
Navigatie

Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met real-time verkeersinformatie. Je vindt bovendien eenvoudig laadpunten in de buurt en ziet in één oogopslag hoeveel beschikbare laadplekken er zijn. Kies tussen Multimedia Navi Pro met een 10-inch display1 en Live Navigatie2 of Multimedia Navi met een 7-inch display1.
 

1 Optie.
2
Live Navigatie omvat de volgende diensten: Online Traffic, Brandstofprijzen, Parkeerinformatie, Online POIs en laadpunten zoeken, Weer en Veiligheidswaarschuwingen.

 
Infotainment

Als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Mokka Electric heel wat te bieden. Een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™ 1,2 , streaming via Bluetooth®, USB-poorten en een hoogwaardig geluidssysteem met zes speakers maken elke rit tot een groot plezier.  
 

1 Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
2
De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of vraag ernaar bij je Opel dealer.

 
1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
2Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.
3De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of www.android.com, of vraag ernaar bij je Opel dealer.
4Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc.
Draadloos opladen

In de Mokka Electric heb je geen last van rondslingerende snoeren die het 'detoxed' design verstoren. De geïntegreerde draadloze oplader1 zorgt dat je apparatuur automatisch digitaal wordt opgeladen. 

 

1Optie, alleen geschikt voor PMA- of Qi-compatibele smartphones. Voor sommige smartphones is een adapter nodig.

 

 
OpelConnect1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden.   
  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, bCall Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare functies om de deuren te vergrendelen en ontgrendelen en de claxon en de verlichting te bedienen. Functies voor elektrisch rijden: laadpunten vinden, op afstand controleren van de batterijstatus, de airconditioning in- en uitschakelen en het laden volgen.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.

 

1 De beschikbare functies van Opel Connect kunnen per land en per voertuig verschillen. Deze diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk; voor sommige diensten is een (betaald) abonnement vereist.