Design
Robuust en evenwichtig
De nieuwe Mokka Electric belichaamt met zijn futuristische design de toekomst van Opel. Van zijn robuuste crossover-silhouet tot de krachtige nieuwe belettering op de achterklep: elke lijn benadrukt zijn zelfverzekerde karakter. Met zijn baanbrekende styling onderscheidt de Mokka Electric zich direct duidelijk van de massa.  
Duidelijk anders
Ontdek Duitse engineering met een nieuwe, heldere designtaal, waarin 'less is more' tot het uiterste is doorgevoerd. Het interieur ademt daardoor een rust die tot een compleet nieuwe rijervaring leidt, wat nog versterkt wordt door unieke bekledingen en  decoratie-elementen.  
In elk opzicht indrukwekkend
Waar je ook kijkt, overal zie je gedurfde designkeuzes en innovatieve technologie. Van de aandrijflijn tot de scherp belijnde Eco-LED achterlichten waarin de vorm van de nieuwe Opel Vizor aan de voorzijde terugkomt. En hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt.  
Ongekend stijlvol   

De Mokka Electric is standaard al voorzien van indrukwekkende velgen, maar wie meer wil, heeft de keuze uit stijlvolle 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen. Perfecte accessoires om je Mokka Electric helemaal af te stemmen op je persoonlijke stijl. 

 

 
Persoonlijke accenten
De Mokka Electric geeft je talloze mogelijkheden om je te onderscheiden en je eigen stijl te kiezen. Bijvoorbeeld met unieke dakkleuren of hemelbekledingen om de nieuwe Mokka Electric naar jouw stijl te maken.  
Een nieuw icoon
De Vizor is hét nieuwe design-kenmerk van Opel, dat beeldbepalend zal zijn voor alle toekomstige modellen  van Opel. Met het Opel-logo als middelpunt omkadert de Vizor de LED Matrix-koplampen en andere high-tech elementen aan de voorzijde van de Mokka.