Robuust, uitdagend en 100% elektrisch
Groot rijbereik

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 338 km1 te rijden zonder tussentijds bij te laden.

 

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring, die nog in behandeling is. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

 

 
Vergroot je rijbereik
Snel en gemakkelijk opladen

De Mokka Electric kan snel en gemakkelijk worden opgeladen, zowel thuis als onderweg bij een publiek laadpunt. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen*. Dat geeft je ongekende flexibiliteit, zodat je de Mokka Electric zorgeloos kunt gebruiken voor korte én voor langere ritten.
 

*Theroretische waarde, gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 338 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij.

 
Lees meer over de oplaadmogelijkheden
Voordelen van 100% elektrisch
Wie elektrisch rijdt heeft nooit meer te maken met hoge brandstofprijzen, terwijl ook de onderhoudskosten een stuk lager zijn dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen.  
Rijd op jouw manier
Pas jouw rijervaring aan: De Opel Mokka Electric brengt responsief vermogen binnen handbereik met 3 rijmodi die passen bij je reis, wegomstandigheden en stemming. De Sport-modus maximaliseert de rijdynamiek, de Eco-modus optimaliseert de efficiëntie en de Normal-modus brengt beide in balans - en dat alles met nul lokale CO2-uitstoot, pure stilte en een topsnelheid van 150 km/u. 
Ga verder

De Opel Mokka Electric inspireert met zijn geavanceerde energieconcept. De auto maakt gebruik van een geavanceerd regeneratief remsysteem om de energie op te vangen die normaal verloren zou gaan bij het vertragen, voor een nog groter elektrisch bereik. Het systeem recupereert niet alleen de energie die gegenereerd wordt wanneer je remt, maar is ook actief wanneer de auto uitrolt.

 

 
Voertuiggegevens
De geavanceerde sensoren en voertuiggegevenscontrolesystemen van de Opel Mokka Electric geven je een intuïtief, in één oogopslag overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik, zodat je op de hoogte blijft en de weg volledig beheerst.