Veiligheid en innovaties
Intelli-Lux LED® matrix-koplampen
Intelli-Lux LED® Matrix-koplampen zorgen in elke situatie voor de optimale verlichting, door afhankelijk van de situatie automatisch te schakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden.   
Adaptive cruise control
Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken.  

1 Activering mogelijk van 30 km/u tot 180 km/u.

2 De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die eigen zijn aan het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor de rijtaak.

Automatisch noodremsysteem
De Mokka Electric is voorzien van uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zoals Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent. Het automatische noodremsysteem helpt ernstige aanrijdingen te voorkomen door continu de verkeerssituatie vóór de Mokka Electric te controleren. Zodra een voetganger, voertuig of  obstakel wordt opgemerkt, wordt de bestuurder gewaarschuwd en worden de remmen voorbereid om extra snel te kunnen reageren. Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de auto als het nodig is zelfs automatisch volledig tot stilstand gebracht.  
Pure Panel
De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel. Dit digitale 12-inch informatiecluster geeft je in de Mokka Electric alle informatie die je tijdens het rijden nodig heeft, zonder de aandacht af te leiden van de weg.  
Panoramische 180° achteruitrijcamera
De panoramische 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka Electric, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruit rijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger.  
Advanced park assist
Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist het werk voor je doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. En ook uitparkeren wordt voor je geregeld!