Connectiviteit
Navigatie
Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met real-time verkeersinformatie. Kies tussen Multimedia Navi Pro met een 10-inch display1 en Live Navigatie2 of Multimedia Navi met een 7-inch display1.  
1 Live Navigatiediensten omvatten online verkeer, brandstofprijzen, parkeerinformatie, online POI zoeken, online POI zoeken voor laadstations, weer en verkeersveiligheidswaarschuwingen (niet beschikbaar in Duitsland en Zwitserland).
Infotainment
Als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Mokka heel wat te bieden. Een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™ 1,2 , streaming via Bluetooth®, USB-poorten en een hoogwaardig geluidssysteem met zes speakers maken elke rit tot een groot plezier.   
1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
2Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.
3De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of www.android.com, of vraag ernaar bij je Opel vestiging.
4Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc.
Draadloos opladen
Om van uw Mokka een ruime en overzichtelijke oase van digitale detox te maken, kunt u uw compatibele toestellen opladen met een geïntegreerde draadloze lader1. Ingebouwde faalveilige functies voor snellebewegingsdetectie voorkomen draadloze overbelastingsschade aan de batterijen van uw toestel wanneer u over hobbelige oppervlakken rijdt.   
1 Optioneel. Vereist mogelijk een accessoire voor de smartphone. Inductief opladen alleen met smartphones die compatibel zijn met PMA of Qi. Neem contact op met jouw Opel vestiging om de compatibiliteit te controleren.
OpelConnect services

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten¹ om veilig en connected op weg te gaan. 

• Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, bCall Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.

• Gemak: op afstand bedienbare functies om de deuren te vergrendelen en ontgrendelen, de claxon en de verlichting te bedienen.2

• Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.

 
  • Gemoedsrust: Noodoproep, Pechoproep en Voertuigstatus en Informatie.
  • Gemak: Onze extra diensten voor elektrische voertuigen: e-Remote Control, Reisplanner en Oplaadpas - wij houden u op de been!
  • Slim rijden: Geniet van een ontspannen rit dankzij Live Navigation en Trip and Drive Management.

1 De beschikbaarheid van OpelConnect Services verschilt van land tot land en van voertuig tot voertuig. Diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.