Design
Blik op de toekomst
De nieuwe Mokka valt niet alleen op door zijn atletische, dynamische looks, maar belichaamt in elk aspect de nieuwe designfilosofie van Opel. Dit is het autorijden van de toekomst in zijn mooiste, meest pure vorm.  
Voor een ultieme, sportieve rijervaring is de Mokka GS Line uitgerust met unieke, opvallende styling-accenten.
Een lust voor het oog
De opwindende lijnen van de carrosserie van de nieuwe Mokka zijn nog maar het begin. Zodra je instapt, wordt je verrast door een harmonieus, licht en ruim interieur, voorzien van geavanceerde technologie die elke rit tot een ongekend plezier maakt.  
Overtuigende details
De Mokka ziet er vanuit elke hoe indrukwekkend uit. Elke lijn, elk detail - van de stoere grille aan de voorzijde tot de ultraslanke LED®-achterlichten - is ontworpen om de perfecte combinatie van dynamiek en baanbrekende functionaliteit te bieden.  
Je eigen stijl
De Mokka is standaard al uitzonderlijk stijlvol. Om zijn stoere, sportieve karakter jouw persoonlijke accent te geven, is het modelgamma leverbaar met 16" tot en met 18" lichtmetalen velgen en een hele reeks schitterende kleuren.  
Dak en motorkap in kleur
Om nog meer op te vallen, biedt de Mokka je de keuze uit unieke designopties, die zijn sportieve looks nog beter tot hun recht laten komen. Zo kunnen dak en motorkap optioneel worden uitgevoerd in een contrasterende kleur. Effect verzekerd!  
Schitterende lijnen
De Mokka ontleent zijn onmiskenbaar eigen visuele identiteit aan unieke details. Zoals de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk van Opel. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap, langs de bovenkant van de zijramen, naar de achterklep loopt, waardoor het dak lijkt te zweven.  

Om je Mokka een extra persoonlijk kleuraccent te geven is de sierlijst boven de zijramen beschikbaar in rood, zilver en zwart. 1
 

1 Rood en zilver leverbaar vanaf de introductie, zwart vanaf voorjaar 2021.