Rijdynamiek
Motoren
De nieuwe Mokka ziet er niet alleen schitterend uit. Over zijn dynamische prestaties zul je net zo enthousiast zijn. Uiterst efficiënte motoren en een uitstekend rijgedrag maken elke rit - in de stad én op de snelweg - tot een geweldige ervaring.  

Met de sportieve schakelpeddels van de automaat schakel je wanneer je maar wilt over op handgeschakelde transmissie. En met een simpele druk op de knop pas je je rijstijl aan: Sport voor maximale dynamiek, Eco om optimaal zuinig te rijden en Normaal voor een evenwichtige rijstijl.

 

Versnellingsbakken
Kies afhankelijk van je behoeften en favoriete rijstijl tussen een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een geavanceerde 8-traps automaat.  

De sportieve 1.2 Turbo-benzinemotor heeft een maximaal vermogen van 130 pk. De geavanceerde 1.5 dieselmotor levert met 110 pk soepele prestaties. Welke je ook kiest, een zuinig brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot zijn standaard inbegrepen.

 

Alles onder controle
Eén blik op de Mokka maakt duidelijk dat de makers uitstekend hebben ingezien dat het niet alleen om dynamische prestaties draait. Het gaat er ook om hoe je er gebruik van maakt. Daarom zit de Mokka boordevol slimme technologie die ervoor zorgt dat je in elke situatie veilig van zijn kracht kunt genieten.