Veiligheid en innovaties
Intelli-Lux LED® matrix-koplampen
Intelli-Lux LED® Matrix-koplampen1 zorgen in elke situatie voor de optimale verlichting, door afhankelijk van de situatie automatisch te schakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden.  
Adaptive cruise control
Adaptive Cruise1, 2 Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken.  

1 Optie. Kan worden ingeschakeld bij een snelheid van 30 tot 180 km/u.

2 De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor de veiligheid.

 

Automatisch noodremsysteem
De Mokka biedt uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zoals Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent. Het automatische noodremsysteem helpt ernstige aanrijdingen te voorkomen door voetgangers en voertuigen vóór de Mokka direct op te merken.   

Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de Mokka als het nodig is automatisch volledig tot stilstand gebracht. Bij hogere snelheden wordt de auto tot 50 km/u afgeremd, waardoor de kracht van een eventuele aanrijding aanzienlijk verminderd wordt.

 

Digital Cluster
De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel. Dit digitale 12-inch informatiecluster geeft je in de Mokka alle informatie die je tijdens het rijden nodig hebt, zonder de aandacht af te leiden van de weg.   
Panoramische 180° achteruitrijcamera
De panoramische 180° achteruitrijcamera1 geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruitrijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger.  
Advanced park assist
Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist1 het werk voor je doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. En ook uitparkeren wordt voor je geregeld!