Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


AVONTUURLIJK DESIGN.

De Mokka X combineert het avontuurlijke uiterlijk van een SUV met het verfijnde design van een comfortabele stads-crossover. Met zijn stoere lijnen trekt hij overal de aandacht.

MOKKA X 120 JAAR EDITION.

De Mokka X 120 Jaar Edition is standaard voorzien van een indrukwekkende uitrusting. Maak hem nóg aantrekkelijker met unieke optiepakketten!

ECHTE KLASSE KOMT VAN BINNEN.

Het premium-interieur geeft de Mokka X een verfijnde uitstraling en biedt de ergonomie en innovatieve opties die u van de premium klasse mag verwachten.

AVONTUURLIJK DESIGN.

De Mokka X combineert het avontuurlijke uiterlijk van een SUV met het verfijnde design van een comfortabele stads-crossover. Met zijn gespierde lijnen trekt hij overal de aandacht.

KIES UW EIGEN STIJL.

De nieuwe Mokka X biedt u de keuze uit diverse hoogwaardige bekledingen. De aandacht voor details onderstreept zijn premium-uitstraling.

CREËER UW STIJL.

Welke velgen u ook kiest voor uw Mokka X, het effect is gegarandeerd indrukwekkend. U heeft de keuze uit stijlvolle 17-, 18- en 19-inch lichtmetalen velgen.

BUITEN WORDT BINNEN.

Geen grens tussen binnen en buiten. Het royale elektrisch bedienbare schuif/kanteldak1 maakt het interieur nóg lichter en ruimer.

 

1Optioneel

OPC LINE SPORTPAKKET.

Met styling-elementen die ontwikkeld zijn door de experts van het Opel Performance Center voegt het OPC Line Sportpakket1 extra sportieve accenten toe, voor een onvervalst racegevoel.

 

1 Met onder andere: Zijskirts + Inzetstukken voor de voor-en achterbumper welke het robuuste imago van Mokka X benadrukken.

TOON MEER TOON MINDER