Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


IEDERE SITUATIE ONDER CONTROLE.

Dankzij zijn wendbare onderstel en uiterst stabiele wegligging voelt de Mokka X zich zowel in het drukke stadsverkeer als op bochtige wegen uitstekend in zijn element.

Techniek
  • Nieuwe motoren blinken uit in zuinigheid en krachtige prestaties
  • Het lichte onderstel maakt de Mokka X bijzonder wendbaar
  • Een groot aantal geavanceerde systemen die de bestuurder ondersteunen
  • Voor nóg meer grip en controle, kiest u de 1.4 Turbo Start/Stop 4x4 motor met intelligente vierwielaandrijving
TOON MEER TOON MINDER

HELLINGEN GEEN PROBLEEM!

Voor extra gemak op steile helligen, zowel in de bergen als in de stad of bijvoorbeeld in de parkeergarage is elke Mokka X standaard uitgerust met Hill Start Assist en optioneel met Hill Descent Control.
 

Hill Start Assist (HSA) doet precies wat zijn naam zegt: het helpt om gemakkelijker te parkeren en weg te rijden op een helling, zonder gebruik te maken van de handrem. Het houdt de rem automatisch even vast, om te voorkomen dat je onbedoeld achteruit of vooruit rijdt. HSA zit standaard op alle uitrustingniveaus.

 

Hill Descent Control (HDC) helpt om, in combinatie met de optionele intelligente vierwielaandrijving (4x4), gecontroleerd af te dalen op steile hellingen, zonder dat u hoeft te remmen. Dat is een groot voordeel, want op een steile helling kan het lastig zijn het rempedaal goed gedoseerd te gebruiken.

TOON MEER TOON MINDER

EFFICIËNTE KRACHT.

De nieuwe Mokka X combineert krachtige prestaties met maximale controle. Dat komt subliem tot uiting in de de nieuwe, zuinige motoren en de optionele vierwielaandrijving.

 

  • Het motoraanbod voor de Mokka X blinkt uit in zuinigheid en krachtige prestaties. Daarmee biedt de Mokka X voor elke levensstijl de ideale motor.
  • Een ruime keuze uit diesel- en benzinemotoren
  • Een economisch alternatief: de 1.4 BiFuel-motor, die zowel op het voordelige LPG als op benzine rijdt
  • Een trefzeker schakelende 6-versnellingsbak of een soepele 6-traps automaat: aan u de keuze
  • De 1.4 Turbo met 103 kW (140 pk) spant de kroon als het om dynamiek gaat
  • De meeste motoren zijn uitgerust met het efficiënte Start/Stop-systeem, dat de motor automatisch uitschakelt als u stilstaat (bijvoorbeeld voor het stoplicht) en direct weer opstart zodra u wilt wegrijden
TOON MEER TOON MINDER

SOEPEL SCHAKELEN.

Kiest u voor een soepel schakelende 6-versnellingsbak, of het gemak van een 6-traps automaat? Elke versnellingsbak voor de Mokka X is uiterst precies en alert.

GEAVANCEERDE MOTOREN.

De geavanceerde motoren voor de Mokka X zijn ontwikkeld met het oog op hoge prestaties bij een laag verbruik en lage uitstoot. Bijvoorbeeld door het brandstofbesparende Start/Stop-systeem.