Eigenschappen

HOOG COMFORT EN PRAKTISCHE VOORDELEN VOOR U EN UW PASSAGIERS.

DESIGN.

EXTERIEUR
De Movano is gemaakt om op elk gebied maximaal te presteren voor uw bedrijf. Zijn zeer verzorgde design, met onder meer standaard LED-dagrijverlichting, zorgt dat u overal uitstekend voor de dag komt. 
INTERIEUR
De Movano Combi biedt baanbrekend comfort voor bestuurder en passagiers, met een ergonomische indeling, ruime zitplaatsen en veel ruimte voor bagage. 
Het praktische interieur biedt veel vrijheid om de indeling naar behoefte aan te passen. Zo zijn de beide 3-zitsbanken van de Combi uitneembaar om meer plaats te maken voor bagage. Ook aan de veiligheid is veel aandacht geschonken. De bestuurder wordt ondersteund door innovatieve assistentiesystemen en alle zitplaatsen zijn voorzien van driepunts-veiligheidsgordels en hoofdsteunen.

EFFICIËNT RIJDEN.

EMOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN
Meer kracht, meer koppel, een lager verbruik en minder uitstoot: de motoren voor de Movano zijn gemaakt om uitstekend te presteren - voor uw bedrijf én voor het milieu.  

Voor de Movano is een breed aanbod van geavanceerde 2.3 Turbo-motoren beschikbaar, die de kroon spannen als het om efficiënte prestaties gaat. Met een vermogen tot  132 kW/180 pk en een maximaal koppel van 400 Nm dat al bij lage toerentallen wordt bereikt, bieden ze precies wat uw bedrijf nodig heeft. 

 

De meeste motoren van de Opel Movano zijn voorzien van het brandstofbesparende Start/Stop-systeem, dat de motor automatisch uitschakelt zodra u stilstaat en  direct weer opstart als u wilt wegrijden. Naast een soepele 6-versnellingsbak is ook een efficiënte 6-traps Tecshift-versnellingsbak leverbaar.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN
De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor u te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten. 

U kunt bovendien rekenen op een uitgebreide garantie, zodat u niet snel voor vervelende verrassingen komt te staan. 

 

• 2 jaar garantie op iedere nieuwe Opel Movano, zonder kilometerlimiet

• 6-jaar garantie op doorroesten van binnenuit

• Opel Assistance Plus met Europadekking: zolang uw Opel Bedrijfswagen volgens het serviceboekje wordt onderhouden door de Opel bedrijfswagenreparateur bent u in ruim 40 Europese landen verzekerd van hulp bij pech.

 

Mocht er toch iets gebeuren, dan kunt u terecht bij ruim 3.000 bedrijfswagenspecialisen in heel Europa, die u de beste service bieden en beschikken over het juiste gereedschap en Opel onderdelen om te zorgen dat uw Movano snel weer verder kan rijden.

 

VEELZIJDIGHEID.

RUIMTE OP MAAT
Soms staat personenvervoer voorop, de andere keer hebt u meer laadruimte nodig. Daarom is de Movano Combi flexibel in te delen, zodat u zijn enorme ruimte naar behoefte kunt variëren. 
Kies de Movano Combi met 6 of 9 zitplaatsen en profiteer van maximale flexibiliteit door naar behoefte zitplaatsen neer te klappen of de achterste bank helemaal te verwijderen, wanneer u maximale laadruimte nodig hebt.
DRAAIBARE TAFEL
U wilt onderweg kunnen werken? Dan is de optionele multifunctionele passagiersbank met een plat neerklapbare rugleuning en draaiplateau voor een laptop bijzonder praktisch. 
OPBERGRUIMTE OP HET DASHBOARD
Een groot opbergvak met deksel op het dashboard (optie) biedt plaats aan alles wat u onderweg binnen handbereik wilt hebben. Daarnaast is de Movano voorzien van talloze andere praktische opbergvakken. 
UITSCHUIFBAAR DASHBOARDKASTJE
Het uitschuifbare dashboardkastje (optie) met een royale inhoud van 10,5 liter maakt een einde aan de wanorde die maar al te vaak in het dashboardkastje heerst. U schuift het eenvoudig als een lade uit en ziet in één oogopslag wat u zoekt. 
UITSCHUIFBAAR WERKPLATEAU
De Movano biedt tal van details om uw werkt gemakkelijker te maken. Zoals een uitschuifbaar werkplateau met bekerhouder aan passagierszijde.  
DEURVAKKEN
De grote vakken aan de voordeuren zijn groot genoeg voor een 1,5-literfles, of andere grotere voorwerpen die u onderweg bij de hand wilt houden. 

CONNECTIVITEIT.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro (optie) is een bijzonder veelzijdig systeem met een groot 7-inch touchscreen. Het is voorzien van alle functies om u onderweg perfect op de hoogte te houden en ontspannen te laten rijden. 

Navi 50 IntelliLink Pro biedt onder meer:

 

• 7-inch kleuren-touchscreen

• Dynamische navigatie met kaarten voor heel Europa

• Handsfree bellen en audio-streaming via Bluetooth®

• Spraakgestuurde functies via een aangesloten smartphone

• Compatibiliteit met Apple CarPlayTM1

• Stuurwielbediening

• USB-aansluiting

• Kaarten voor heel Europa

• Digitale radio DAB+

 

1 Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc.

DRAADLOOS OPLADEN

U hoeft uw smartphone1 alleen maar in het speciale telefoonvak te leggen om hem via inductie op te laden. 

 

1 Alleen geschikt voor Qi-compatibele toestellen.

 
RADIO 15 USB
De standaard radio voor de Movano is voorzien van een geïntegreerde display, USB en Bluetooth®, 2 x 15 W vermogen en digitale radio DAB+. 

VEILIGHEID.

DODEHOEK-WAARSCHUWING
De dodehoek-waarschuwing signaleert het direct als in een dode hoek opzij van uw wagen een ander voertuig nadert. U wordt direct gewaarschuwd met een symbool in de buitenspiegel.  
ZIJWIND-ASSISTENT
Een waardevolle functie voor grotere wagens als de Movano: de zijwind-assistent grijpt bij harde zijwind direct in en herstelt de stabiliteit. 
LANE DEPARTURE WARNING
Lane Departure Warning (onderdeel van het Safety Assist Pakket) waarschuwt u als u onbedoeld uw weghelft verlaat. 
PARKEERSENSOREN
Parkeersensoren in de achterbumper waarschuwen u met een geluidssignaal om schade bij het achteruitrijden te voorkomen. Optioneel zijn ook parkeersensoren in de voorbumper leverbaar. 
ACHTERUITRIJCAMERA
De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op wat er achter uw Movano gebeurt. Het beeld wordt weergegeven op het 7-inch navigtiescherm (indien aanwezig) of op een 3,5-inch display dat geïntegreerd is in de binnenspiegel (bij Radio 15 USB). 

COMFORT.

ELECTRONIC CLIMATE CONTROL
Electronic Climate Control regelt automatisch de verwarming en airconditioning in de wagen en zorgt dat de ingestelde temperatuur wordt aangehouden. 
BOORDCOMPUTER
Het 3.5-inch informatiedisplay op het dashboard geeft onder meer de actieradius, rijtijd en de waarschuwingen van de assistentiesystemen weer. 

ACCESSOIRES.

Voor u gemaakt

Stem uw Movano nog beter af op uw persoonlijke wensen met originele Opel accessoires, die speciaal voor uw wagen ontworpen zijn.

 

De afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden producten.

 

ONTDEK MEER.