Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


EFFICIËNTE MOTOREN.

Kies uit een reeks geavanceerde Turbo en BiTurbo dieselmotoren met een hoog koppel, bescheiden verbruik en lage uitstoot.

 

Voor de Movano is een breed gamma van efficiënte common-rail dieselmotoren beschikbaar met een 6-versnellingsbak of 6-traps Tecshift automaat. Dat biedt u de mogelijkheid de Movano te kiezen die optimaal is afgestemd op uw dagelijkse praktijk.

TOON MEER TOON MINDER

PROFITEER VAN LAGE GEBRUIKSKOSTEN.

De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor u te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten.

 

Een laag brandstofverbruik en lange service-intervals houden de gebruikskosten van de Opel Movano laag. Daarnaast kunt u rekenen op een uitgebreide garantie, zodat u niet snel voor vervelende verrassingen komt te staan:

 

  • 2 jaar garantie op iedere nieuwe Opel Movano, zonder kilometerlimiet
  • 6-jaar garantie op doorroesten van binnenuit
  • Opel Assistance Plus met Europadekking: zolang uw Opel Bedrijfswagen volgens het serviceboekje wordt onderhouden door de Opel bedrijfswagenreparateur bent u in ruim 40 Europese landen verzekerd van hulp bij pech.


Mocht er toch iets gebeuren, dan kunt u terecht bij ruim 3.000 bedrijfswagenspecialisen in heel Europa, die u de beste service bieden en beschikken over het juiste gereedschap en Opel onderdelen om te zorgen dat uw Movano snel weer verder kan rijden.

TOON MEER TOON MINDER