Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


GOED OP KOERS BLIJVEN.

De rijstrook-assistent (onderdeel van het Advanced Safety Pakket) waarschuwt u als u onbedoeld uw weghelft verlaat.

BETER ZICHT, ZONDER TE VERBLINDEN.

De grootlicht-assistent schakelt automatisch van groot licht naar dimlicht als tegemoetkomend verkeer gesignaleerd wordt en weer terug zodra de verkeerssituatie dat toelaat.

VEILIG AFGESLOTEN.

Voor extra beveiliging tegen diefstal is de Movano optioneel leverbaar met deadlock-sloten.

 

De deadlock-sloten maken het onmogelijk de cabinedeuren te openen zonder gebruik te maken van een sleutel, door middel van een mechanische vergrendeling.

TOON MEER TOON MINDER

ELEKTRONISCH STABILITEITSPROGRAMMA (ESP® )

ESP® vergroot de stabiliteit en de veiligheid van de Movano en gaat samen met Hill Start Assist, Trailer Stability Program en Enhanced Traction Mode.

 

Het standaard ESP® grijpt in wanneer een onbalans tussen de wielen wordt opgemerkt en past wanneer nodig gedoseerde remkracht op één of meer wielen toe om de balans te herstellen. Zo zorgt dit systeem ervoor dat de wagen niet uit koers raakt.

 

Traction control signaleert een gebrek aan trekkracht tijdens het accelereren en reageert direct om het optimale contact met de weg te handhaven.

 

De Movano is daarnaast ook voorzien van Hill Start Assist, dat starten op een helling vergemakkelijkt, en Trailer Stability Program, dat het trekken van een aanhanger veiliger maakt.

TOON MEER TOON MINDER

VEILIGHEID STAAT ALTIJD VOOROP.

Bij het ontwerpen van de Movano is uiterste zorg besteed aan de veilgheid. Daarom is de Movano voorzien van een uitgebreide standaard- en optionele veiligheidsuitrusting.

 

De Movano is standaard uitgerust met ESP®, ABS, een airbag aan bestuurderskant en driepunts-veiligheidsgordels op alle zitplaatsen. Daarnaast is de Movano ook uitstekend bestand tegen zijwind, heeft standaard bevestigingsogen op de laadvloer en biedt uitstekend zicht op de weg. Tot de veiligheidsopties behoren:

 

  • Airbag bestuurs- en passagierszijde en zij-airbags
  • Regensensor en Automatic Lighting Control
  • Statische bochtverlichting
TOON MEER TOON MINDER

ZORGELOOS PARKEREN.

Parkeersensoren in de achterbumper waarschuwen de bestuurder met een geluidssignaal om schade bij het achteruitrijden te voorkomen.