Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PERSONENVERVOER OP MAAT.

De Movano Combi biedt verdeeld over 3 zitrijen royaal plaats voor 9 personen. De Bus gaat daar ruim overheen, met 17 comfortabele zitplaatsen verdeeld over 6 zitrijen.

 

De Combi heeft voorin standaard een ruime 2-zits passagiersbank met neerklapbare rugleuning en een opbergvak onder de zitting. Optioneel is daarnaast een 6-voudig verstelbare passagiersstoel leverbaar, waarmee het totale aantal zitplaatsen op 8 komt. De 17 zitplaatsen van de bus zijn verdeeld over 6 zitrijen, met een ruim gangpad dat het voor iedereen gemakkelijk maakt om in- en uit te stappen. Vanzelfsprekend zijn alle zitplaatsen voorzien van hoofdsteunen en veiligheidsgordels.

TOON MEER TOON MINDER

PRAKTISCH INGERICHTE RUIMTE.

De Movano Combi en Bus bieden veel plaats voor bagage en zijn voorzien van praktische opbergvakken voor bestuurder en passagiers, zoals grote portiervakken waarin met gemak een 2-literfles past.

 

Daarnaast onder meer: een dashboardkastje met een inhoud van 11 liter, een ruim opbergvak onder het cabinedak en opbergrekken boven de stoelen. Een 12-voltaansluiting in de laadruimte is standaard in de Bus en optioneel in de Combi.

TOON MEER TOON MINDER