Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ALTIJD WAAKZAAM.

De vooraanrijdingsassistent met voetgangersherkenning waarschuwt u voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig.

VEILIG OP KOERS.

Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent waarschuwt u wanneer u onbedoeld uw rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert uw koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel.

ALTIJD OP VEILIGE AFSTAND.

Adaptive Cruise Control1 handhaaft een constante snelheid en helpt u om een veilige afstand tot uw voorganger aan te houden door automatisch te versnellen en af te remmen.

 

1Optie

NOOIT MEER TE HARD RIJDEN.

De Verkeersbordherkenning geeft u een seintje als de maximumsnelheid verandert, zodat u uw snelheid kunt aanpassen.

VEILIGHEID RONDOM.

De Combo Tour beschermt zijn inzittenden met 6 airbags: naast een airbag aan bestuurders- en passagierszijde, ook zijairbags bij de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter.

OP TIJD RUST NEMEN!

De vermoeiheidsassistent controleert continu of uw rijgedrag op vermoeidheid wijst en waarschuwt u als het nodig is om een pauze te nemen. 

 

Na 2 uur rijden met een snelheid boven de 65 km/u, klinkt een waarschuwingssignaal. Het systeem controleert tegelijkertijd of uw rijgedrag aangeeft dat uw aandacht verslapt, bijvoorbeeld doordat u minder goed binnen uw rijstrook blijft. Zodra gevaarlijk gedrag gesignaleerd wordt, klinkt een reeks steeds hardere pieptonen om u erop te attenderen dat het tijd is om een pauze te nemen.

TOON MEER TOON MINDER