Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


TOT 7 ZITPLAATSEN.

De Combo Tour is overal op voorbereid, met standaard 5 en optioneel 7 zitplaatsen, die u naar wens gemakkelijk plat kunt neerklappen om meer ruimte voor bagage te creëren.

OPTIMAAL RUIMTEGEBRUIK.

Een bagageruimte met een inhoud van 5971 tot 2126 liter2 betekent dat u met de Combo Tour alle kanten op kunt. Wat u ook wilt meenemen: bijna alles past erin.

Nog meer ruimte nodig? De Combo Tour met lange wielbasis (L2) biedt maximaal 2693 liter2 aan bagageruimte.

 

1In de standaard-uitvoering met 5 zitplaatsen biedt de Combo Tour L1 597 liter aan bagageruimte. In de versie met lange wielbasis (L2) is de inhoud van de bagageruimte met alle zitplaatsen in gebruik 850 liter. 

2De maximale inhoud van de Combo Tour met standaard wielbasis (L1) bedraagt 2126 liter; in de versie met lange wielbasis (L2) is de maximale inhoud 2693 liter. Gemeten tot aan het dak, met neergeklapte achterbank, volgens ISO 3832.

TOON MEER TOON MINDER

PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN. 

Met de in delen neerklapbare achterbank creëert u in een handomdraai meer ruimte voor bagage. Dankzij de Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes kunnen ook uw jongste passagiers veilig en comfortabel zitten.

 

Kies tussen de in twee delen (40/60) neerklapbare achterbank of voor de extra comfortabele en praktische achterbank met drie aparte zitplaatsen1, die elk afzonderlijk kunnen worden neergeklapt. Door eenvoudig één of meer delen neer te klappen ontstaat ruimte voor bagage met een lengte tot 2,70 m (of zelfs 3,05 m in de versie met lange wielbasis).

 

1Optie.

TOON MEER TOON MINDER

ALLES OP ZIJN PLAATS.

Dankzij tot 28 praktische opbergvakken met in totaal 186 liter ruimte maakt de Combo Tour het gemakkelijk om het interieur op orde te houden.

UITSTEKEND TOEGANKELIJK.

De Combo Tour maakt zowel in- en uitstappen als in- en uitladen gemakkelijker dan ooit, dankzij twee schuifdeuren aan beide kanten en een ruim openslaande achterklep.

 

In plaats van de standaard achterklep met vast raam is de Combo Tour ook leverbaar met een achterklep met een openslaand raam of twee asymmetrische achterdeuren.

TOON MEER TOON MINDER

EXTRA LANG = EXTRA RUIMTE.

De Combo Tour is leverbaar in twee lengtes: de standaard wielbasis (L1) met een totale lengte van 4,40 meter en de versie met lange wielbasis (L2) met een lengte van 4,75 meter.

 

Met 35 cm extra lengte biedt de Combo Tour L2 253 liter extra bagageruimte. Zonder stoelen neer te klappen meet de bagageruimte 850 liter1 en wanneer de achterbank en passagiersstoel plat worden neergeklapt maar liefst 2693 liter.

 

1Inhoud bagageruimte L2 bij de standaarduitvoering met 5 zitplaatsen.

TOON MEER TOON MINDER