Eigenschappen

DE OPVALLENDE MOKKA-E.

100% elektrisch.

DESIGN.

ROBUUST EN EVENWICHTIG
De nieuwe Mokka-e belichaamt met zijn futuristische design de toekomst van Opel. Van zijn robuuste crossover-silhouet tot de krachtige nieuwe belettering op de achterklep: elke lijn benadrukt zijn zelfverzekerde karakter. Met zijn baanbrekende styling onderscheidt de Mokka-e zich direct duidelijk van de massa. 
DUIDELIJK ANDERS
Ontdek Duitse engineering met een nieuwe, heldere designtaal, waarin 'less is more' tot het uiterste is doorgevoerd. Het interieur ademt daardoor een rust die tot een compleet nieuwe rijervaring leidt, wat nog versterkt wordt door unieke bekledingen en  decoratie-elementen. 
IN ELK OPZICHT INDRUKWEKKEND
Waar je ook kijkt, overal zie je gedurfde designkeuzes en innovatieve technologie. Van de aandrijflijn tot de scherp belijnde Eco-LED achterlichten waarin de vorm van de nieuwe Opel Vizor aan de voorzijde terugkomt. En hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt. 
ONGEKEND STIJLVOL    
De Mokka-e is standaard al voorzien van indrukwekkende velgen, maar wie meer wil, heeft de keuze uit stijlvolle 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen. Perfecte accessoires om je Mokka-e helemaal af te stemmen op je persoonlijke stijl. 
PERSOONLIJKE ACCENTEN
De Mokka-e geeft je talloze mogelijkheden om je te onderscheiden en je eigen stijl te kiezen. Bijvoorbeeld met unieke dakkleuren of hemelbekledingen om de nieuwe Mokka-e naar jouw stijl te maken. 
EEN NIEUW ICOON
De Vizor is hét nieuwe design-kenmerk van Opel, dat beeldbepalend zal zijn voor alle toekomstige modellen  van Opel. Met het Opel-logo als middelpunt omkadert de Vizor de LED Matrix-koplampen en andere high-tech elementen aan de voorzijde van de Mokka. 

VEILIGHEID EN INNOVATIES

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN
IntelliLux LED® Matrix-koplampen zorgen in elke situatie voor de optimale verlichting, door afhankelijk van de situatie automatisch te schakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden.  
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken. 
AUTOMATISCH NOODREMSYSTEEM
De Mokka-e is voorzien van uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zoals Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent. Het automatische noodremsysteem helpt ernstige aanrijdingen te voorkomen door continu de verkeerssituatie vóór de Mokka-e te controleren. Zodra een voetganger, voertuig of  obstakel wordt opgemerkt, wordt de bestuurder gewaarschuwd en worden de remmen voorbereid om extra snel te kunnen reageren. Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de auto als het nodig is zelfs automatisch volledig tot stilstand gebracht. 
PURE PANEL
De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel. Dit digitale 12-inch informatiecluster geeft je in de Mokka-e alle informatie die je tijdens het rijden nodig heeft, zonder de aandacht af te leiden van de weg. 
PANORAMISCHE 180° ACHTERUITRIJCAMERA
De panoramische 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka-e, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruit rijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger. 
ADVANCED PARK ASSIST
Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist het werk voor je doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. En ook uitparkeren wordt voor je geregeld! 

EERSTEKLAS COMFORT.

HET TOPPUNT VAN COMFORT
In de Mokka-e is elke rit een groot plezier. Niet in het minst door de uitstekend zittende bestuurdersstoel, die zelfs leverbaar is met massagefunctie. Alles is gericht op maximaal comfort voor alle inzittenden. 
WARMTE NAAR WENS
Verwarmbare voorstoelen met drie standen en een verwarmbaar stuurwiel maken het ook op koude en gure dagen bijzonder prettiger om in de Mokka-e te stappen.  
VEELZIJDIGHEID
Met zijn ruime cabine en ingenieuze functies is de Mokka-e overal op voorbereid. Meer bagageruimte nodig? De achterbank kan in twee delen (60/40) worden neergeklapt om in een handomdraai plaats te maken voor grotere spullen. 

CONNECTIVITEIT.

NAVIGATIE

Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met real-time verkeersinformatie. Je vindt bovendien eenvoudig laadpunten in de buurt en ziet in één oogopslag hoeveel beschikbare laadplekken er zijn. Kies tussen Multimedia Navi Pro met een 10-inch display1 en Live Navigatie2 of Multimedia Navi met een 7-inch display1.

 

1 Optie.

2 Live Navigatie omvat de volgende diensten: Online Traffic, Brandstofprijzen, Parkeerinformatie, Online POIs en laadpunten zoeken, Weer en Veiligheidswaarschuwingen.

 
INFOTAINMENT

Als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Mokka-e heel wat te bieden. Een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™ 1,2 , streaming via Bluetooth®, USB-poorten en een hoogwaardig geluidssysteem met zes speakers maken elke rit tot een groot plezier. 

 

1 Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

2 De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Controleer de compatibiliteit van je toestel op www.apple.com of vraag ernaar bij je Opel dealer.

 
DRAADLOOS OPLADEN

In de Mokka-e heb je geen last van rondslingerende snoeren die het 'detoxed' design verstoren. De geïntegreerde draadloze oplader1 zorgt dat je apparatuur automatisch digitaal wordt opgeladen. 

 

1Optie, alleen geschikt voor PMA- of Qi-compatibele smartphones. Voor sommige smartphones is een adapter nodig.

 
OPEL CONNECT1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden.  
  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, bCall Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bedienbare functies om de deuren te vergrendelen en ontgrendelen en de claxon en de verlichting te bedienen2. Functies voor elektrisch rijden: laadpunten vinden, op afstand controleren van de batterijstatus, de airconditioning in- en uitschakelen en het laden volgen.
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij Live Navigatie en rit- en rijstijl-management.

 

1 De beschikbare functies van Opel Connect kunnen per land en per voertuig verschillen. Deze diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk; voor sommige diensten is een (betaald) abonnement vereist.

2 Introductie gepland voor eind 2020.