Skip To Content
Music Live Event

Welkom bij de ‘less normal’ experience.

Minder thuiswerken, meer house beats. Bouw een feestje op je dansvloer thuis. Powered by defected records en de nieuwe Opel Mokka. 

Ervaar het Mokka ‘less normal’ event om de lancering van de nieuwe Opel Mokka te vieren. Opel werkt hiervoor samen met Defected Records, het meest invloedrijke label in de UK voor dance, dat garant staat voor de beste house tracks, artiesten en festivals. Samen presenteren we een virtuele dance party met de 6 fantastische DJ’s die jou vanaf 6 verschillende locaties, 6 uur lang gaan trakteren op hun meest spetterende beats. Je kan het Defected Records event terug kijken door op de button hieronder te klikken.

  

Doe mee, en laat al jouw ‘normal’ even voor wat het is!

Waar draait het om bij een ‘less normal’ experience.

Het maakt niet uit wie je bent, Je komt allemaal samen als één in dezelfde beleving.
Maak je klaar voor een virtuele dance party die voor iedereen welkom is, waarbij de ‘Less Normal’ vibe van de nieuwe Opel Mokka en het motto van Defected Records ‘In Our House We Are All Equal' perfect samenkomen. Een livestream vanuit 6 iconische locaties met 6 uur lang internationale club hits door de 6 top DJs van Defected Records. Zodat jij los kan gaan als de beat dropt!

Een less normal partnership.

Wat brengt Defected Records en Opel Mokka samen?

De wereld bestaat is al normaal genoeg, of dat nu het nieuwe normaal is of het ouderwetse normaal. Toen de nieuwe Mokka werd ontworpen werd al meteen duidelijk dat hij uitdagend en puur, en dus allesbehalve gewoontjes was. We wilde samenwerken met een team met dezelfde neiging om ‘normaal’ zoveel mogelijk buiten beschouwing te laten, en zijn zo terechtgekomen bij Defected Records.

 

De Mokka gaat over technologie, een uitdagend en puur design, en over minder ‘normaal’ zijn. Niemand kan ons beter helpen om dit gevoel over de rest van de wereld te verspreiden dan de ultieme meesters van housemuziek en meest pure dance energy, hèt less normal house label van de UK, Defected Records.

Hoe het begon & waar het heen gaat. 

It's a new dawn, it's a new day.
De eerste aanwijzing over A Less Normal Experience kreeg je al bij de samenwerking met Defected Records voor de TV spot van de nieuwe Opel Mokka. Door verleden en heden te combineren werd de remake van de Nina Simone’s classic Feeling Good de perfecte soundtrack voor de Mokka: jong van geest, elektrisch en in alle opzichten innovatief. Deze track, die je kunt beluisteren op Spotify, zette de toon alvast voor de hele Mokka campagne, en nu ook voor jouw eigen Less Normal Experience.

De Line-Up

Londen. Marseille. Berlijn. Chicago. Rüsselsheim.
Over heel Europa en zelfs van over de Atlantische Oceaan gaan we de sound en het spektakel van de ultieme party vibe vanuit onze eigen woonkamer beleven.