Skip To Content
Overzicht

Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op. De robuuste Crossland X is er klaar voor dankzij zijn grote flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere SUV-design! uit voorraad leverbaar.

Door de unieke mix Van functionaliteit, wendbaarheid en sportieve elegantie is de Opel Crossland X de ideale auto voor in de stad en ook heel comfortabel voor langere ritten: een compacte allrounder. uit voorraad leverbaar.

U kunt de veelzijdige Crossland X ook voor een vast bedrag per maand rijden met Opel Private Lease. Alle kosten zijn in het maandbedrag inbegrepen, alleen de brandstof betaalt u zelf. uit voorraad leverbaar.

Galerij.Wij Adviseren En Inspireren Je Graag, Online Of Bij Je Thuis

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Gelukkig mogen we je weer ontvangen in onze showroom, ook zonder afspraak! Maar wil je liever nog niet langskomen? Ook op afstand blijven we je graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Daarom zijn er tal van mogelijkheden om met Opel in contact te komen en je te adviseren op afstand of bij jou thuis. Maak snel een afspraak hoe en waar jij wilt.

 

 

Aanbod.

Visualizer.

Ontdek meer.

Eigenschappen nieuwe Crossland X
Ontdek alles wat de nieuwe Crossland X u te bieden heeft. 
Ontdek meer
Voorraad
Stap nu in een Crossland X uit voorraad en rijd direct weg.
 
Bekijk voorraad
Accessoires
Personaliseer uw Crossland X volledig naar wens en smaak. 
Bekijk accessoires