Gezinsauto's

GEZINSAUTO'S VAN OPEL.

De gezinsauto's van Opel bieden ruimte en gemak voor alles wat jij en jouw gezin willen ondernemen. Ze zijn veelzijdig, comfortabel en vanzelfsprekend bijzonder veilig.
CROSSLAND.
De nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen.
 
LEES MEER STEL SAMEN
GRANDLAND & GRANDLAND HYBRID.
De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve technologie. 
LEES MEER STEL SAMEN
INSIGNIA SPORTS TOURER.
De Insignia Sports Tourer combineert hoogwaardige innovaties, geavanceerde techniek en een adembenemend design met een zee van ruimte en ongekende veelzijdigheid. 
 
LEES MEER STEL SAMEN
ASTRA SPORTS TOURER.
De Astra Sports Tourer combineert een sportief karakter en innovatieve technologie met praktische eigenschappen waarvan jij en je gezin dagelijks kunnen genieten.
 
LEES MEER STEL SAMEN
COMBO TOUR.
De Combo Tour biedt alles om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken, met tot 7 comfortabele zitplaatsen en een flexibel in te delen interieur.
 
LEES MEER STEL SAMEN