SKIP TO CONTENT
Gezinsauto's

GEZINSAUTO'S VAN OPEL.

De gezinsauto's van Opel bieden ruimte en gemak voor alles wat jij en jouw gezin willen ondernemen. Ze zijn veelzijdig, comfortabel en vanzelfsprekend bijzonder veilig.
ASTRA 5-DEURS
Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis. 
BEKIJK DETAILS STEL SAMEN
ASTRA 5-DEURS HYBRID
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. 
BEKIJK DETAILS STEL SAMEN
CROSSLAND.
De nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen.
 
LEES MEER STEL SAMEN
GRANDLAND & GRANDLAND HYBRID.
De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve technologie. 
LEES MEER STEL SAMEN
INSIGNIA SPORTS TOURER.
De Insignia Sports Tourer combineert hoogwaardige innovaties, geavanceerde techniek en een adembenemend design met een zee van ruimte en ongekende veelzijdigheid. 
 
LEES MEER STEL SAMEN
ASTRA SPORTS TOURER.
De Astra Sports Tourer combineert een sportief karakter en innovatieve technologie met praktische eigenschappen waarvan jij en je gezin dagelijks kunnen genieten.
 
LEES MEER STEL SAMEN
COMBO TOUR.
De Combo Tour biedt alles om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken, met tot 7 comfortabele zitplaatsen en een flexibel in te delen interieur.
 
LEES MEER STEL SAMEN