Skip To Content
Gezinsauto's

Gezinsauto's Van Opel

De gezinsauto's van Opel bieden ruimte en gemak voor alles wat jij en jouw gezin willen ondernemen. Ze zijn veelzijdig, comfortabel en vanzelfsprekend bijzonder veilig.
Astra 5-deurs
Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis. 
Bekijk details Stel samen
Astra 5-deurs hybrid
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. 
Bekijk details Stel samen
Crossland
De nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen.
 
Lees meer Stel samen
Grandland & Grandland Hybrid
De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve technologie. 
Lees meer Stel samen
Insignia Sports Tourer
De Insignia Sports Tourer combineert hoogwaardige innovaties, geavanceerde techniek en een adembenemend design met een zee van ruimte en ongekende veelzijdigheid. 
 
Lees meer Stel samen
Nieuwe Astra Sports Tourer
De Opel Astra ademt veelzijdigheid, voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen. De Opel Astra Sports Tourer is verkrijgbaar met de meest moderne en efficiënte benzine- en dieselmotoren en als geavanceerde plug-in hybride.  
Lees meer Stel samen