Skip To Content
Levensstijl

Crossover: zorgeloos en avontuurlijk

Hoe praktisch we ook ingesteld zijn, in iedereen sluimert ook een verlangen naar avontuur. Een crossover komt daar uitstekend aan tegemoet, zonder compromissen als het om veiligheid en efficiënt gebruik gaat. Lees hieronder wat dat typische zorgeloze levensgevoel is dat de crossover-modellen van Opel u kunnen bieden.

De soundtrack van avontuur

De populariteit van crossovers is te danken aan precies de juiste combinatie van een stoer, avontuurlijk karakter en talloze praktische details die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Een rit in een crossover roept meteen een zorgeloos gevoel op, zelfs als u gewoon naar het tuincentrum of uw werk rijdt.

 

Niet voor niets zijn er talloze beroemde liedjes waarin de auto centraal staat. Denk aan "Fuel" van Metallica, Deep Purples "Highway Star", "I’m In Love With My Car" van Queen of veel langer geleden "Baby you can drive my car" van de Beatles. Liedjes die dat speciale gevoel vertegenwoordigen dat een auto kan oproepen. Dat geldt dubbel en dwars voor een crossover, waarin u als u even niet oplet vanzelf hard gaat zitten zingen! 

De Grandland X is bij uitstek de auto die dit gevoel van vrijheid en avontuur belichaamt. Ontdek alles over de Grandland X.

Een crossover past prima in een actieve levensstijl

Waar u ook heengaat, wie er ook meegaan en wat u ook wilt meenemen: een crossover maakt het gemakkelijker. Dagje naar het strand om te kitesurfen? Met de kinderen naar het bos? Naar het tuincentrum om die kale plekken in de tuin te vullen? Met een breed aanbod van accessoires, zoals dakdragers, fietsenrekken en iPad-houders stemt u uw crossover helemaal af op uw behoeften. De hoogwaardige infotainmentsystemen zorgen onderweg voor informatie en muzikaal entertainment.

Gemak, comfort en maximale flexibiliteit

Hoe avontuurlijk ze ook zijn, crossovers zijn nadrukkelijk niet alleen gemaakt voor vrije tijd en sport. Dankzij hun enorme veelzijdigheid, hoge comfort en talloze praktische voorzieningen sluiten ze perfect aan bij uw dagelijks leven, hoe dat er ook uitziet. Voor jonge gezinnen zijn de enorme ruimte en de flexibele indeling belangrijke troeven. Actieve senioren noemen vaak de hoge zitpositie en het gemakkelijke in- en uitstappen als grote voordelen. Wie vaak in de stad moet zijn, zal enthousiast zijn over de wendbaarheid van de compactere crossovers, zoals de Crossland X. Zo heeft iedereen zijn eigen redenen om dag in dag uit van een crossover te genieten.

Weg met de oude vooroordelen

Toen de eerste SUV's op de weg verschenen, werd al snel geschreven over enkele bezwaren die aan dit type auto kleefden: het waren in de ogen van sommige logge "benzineslurpers", die teveel ruimte innamen, met een macho imago en een gebrek aan veiligheid en stabiliteit. De moderne crossovers hebben met al deze nadelen afgerekend. Ze zijn efficiënt, bijzonder veilig en dankzij hun veelzijdigheid allang niet meer alleen aantrekkelijk voor stoere mannen. 

Symbool van een nieuwe levensstijl

Crossovers blijven in populariteit groeien - en dat is niets voor niets. De automarkt verandert, zoals ook ons dagelijks leven verandert. De scheidslijnen tussen werk en vrije tijd, tussen gezin en vrienden, tussen jong en oud zijn tegenwoordig veel minder scherp dan vroeger. Crossovers passen naadloos in die nieuwe levensstijl en staan op elk moment klaar om uw plannen en ideeën mogelijk te maken. Hun krachtige motoren, geavanceerde assistentiesystemen, vierwielaandrijving en opwindende design blijken een winnende combinatie te vormen. Lees meer over de crossover-modellen van Opel.

Crossland X

De Crossland X is de praktische, veelzijdige crossover met toonaangevende innovaties, die perfect is afgestemd op uw actieve leven. In de stad en daarbuiten: hij voelt zich overal thuis.

 

Grandland X

De atletische crossover met een sportief karakter, dynamisch design, efficiënte techniek en baanbrekende innovaties. Ongekend opwindend!

Insignia country tourer

De Insignia Country Tourer met zijn stoere design is perfect uitgerust voor alles wat u wilt ondernemen. Hij combineert veelzijdigheid en kracht met luxe en comfort. Het beste van twee werelden!