Skip To Content

Flexibel, spontaan en ruim

Onder invloed van de digitale technologie is ons leven de afgelopen jaren in rap tempo veranderd. Smartphones en tablets hebben nieuwe mogelijkheden geschapen, waarvan we 15 geleden nog niet eens durfden dromen. Crossovers passen perfect in die nieuwe manier van leven, waarin meer ruimte is voor spontane plannen. Ze bieden de flexibiliteit om zich in een handomdraai aan te passen aan de behoefte van hun gebruikers. Met comfortabele zitplaatsen én een zee van ruimte om alles wat u wilt mee te nemen.

Perfect afgestemd op uw persoonlijke wensen

Een belangrijk kenmerk dat alle crossovers gemeen hebben, is hun flexibiliteit. Ze bieden comfortabel plaats aan 5 inzittenden, met ruim voldoende plaats voor benen en hoofd, terwijl u in de bagageruimte heel wat kunt meenemen. Dankzij de in delen neerklapbare achterbank kunt u die ruimte bovendien in een handomdraai uitbreiden.

 

Opel biedt voor alle crossover-modellen bovendien een ruim aanbod van accessoires om de bagageruimte nóg beter af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld met een bagagerek, dat een stevige afscheiding vormt tussen passagiers- en bagageruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld uw hond veilig achterin meenemen.

Meer ruimte dankzij flexibele indeling

De mooiste dingen gebeuren soms zomaar ongepland. U gaat naar het tuincentrum om een paar planten te kopen en ziet ineens de perfecte tuinstoelen. Een vriendin vraagt u op het laatste moment of u haar en haar vriend, mét drie grote koffers, naar het vliegveld wilt rijden. Geen enkele reden voor stress. U klapt eenvoudig één of twee delen van de achterbank neer (afhankelijk van het model) en creëert meer dan voldoende ruimte voor extra grote bagage, terwijl achterin nog steeds één persoon comfortabel kan zitten.

 

En zelfs als u geen enkele stoel neerklapt, beschikt u in de crossovers van Opel over een royale bagageruimte. Die van de Crossland X, bijvoorbeeld, heeft een inhoud van 410 liter: de grootste in zijn klasse. Door de achterbank neer te klappen breidt u hem uit tot maar liefst 1.255 liter. En voor nog meer flexibiliteit kunt u de achterbank ook vooruit en achteruit schuiven.

Crossland X

De Crossland X is de praktische, veelzijdige crossover met toonaangevende innovaties, die perfect is afgestemd op uw actieve leven. In de stad en daarbuiten: hij voelt zich overal thuis.

 

Grandland X

De atletische crossover met een sportief karakter, dynamisch design, efficiënte techniek en baanbrekende innovaties. Ongekend opwindend!

Insignia country tourer

De Insignia Country Tourer met zijn stoere design is perfect uitgerust voor alles wat u wilt ondernemen. Hij combineert veelzijdigheid en kracht met luxe en comfort. Het beste van twee werelden!