Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


HANDSFREE INSTAPPEN.

Via de elektrisch bedienbare schuifdeuren1 kunnen de passagiers achterin gemakkelijk instappen. De bediening gaat dankzij sensors volledig automatisch - heel handig als u met uw handen vol staat!

 

1Rechts standaard, links optioneel.

INSTAPPEN EN WEGWEZEN.

Dankzij het eenvoudige Keyless Entry & Start, hoeft u nooit meer naar uw autosleutels te zoeken. Als ze in uw tas of jaszak zitten, is dat voldoende om de Zafira Life te ontgrendelen en te starten.

GEMAKKELIJK INLADEN.

Het raam in de achterklep kan onafhankelijk van de achterklep zelf geopend worden.1 Handig om even snel kleinere bagage achterin te leggen of als er weinig ruimte is om de achterklep te openen.

 

1Optie.

DE PERFECTE MATEN.

De Zafira Life is leverbaar in twee lengtes: Lengte 2 en Lengte 3. Elke met de perfecte balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim en uitermate flexibel interieur.

 

Met een lengte van 4,95 m beweegt de Lengte 2 versie van de Zafira Life zich nog altijd gemakkelijk in de stad, terwijl hij vanbinnen een zee van ruimte biedt. De Lengte 3 versie gaat daar met een lengte van 5,30 m nog een flinke stap overheen. Beide versies zijn minder dan 1,90 m hoog1 voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages.

 

1Alleen bij de uitvoeringen met standaard laadvermogen; de uitvoeringen met verhoogd laadvermogen van 1400 kg hebben een maximale hoogte van 1,92 m.

TOON MEER TOON MINDER