Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


UITSTEKEND BESCHERMD.

Met airbags aan bestuurders- en passagierszijde, hoofd- en zij-airbags en gordijnairbags op de tweede en derde zitrij brengt de Zafira Life alle inzittenden veilig van A naar B.

EXTRA GOED ZICHTBAAR.

LED-dagrijverlichting geeft de voorkant van de Zafira Life niet alleen een elegant accent, maar zorgen dat hij ook in alle weersomstandigheden beter wordt opgemerkt.

ZO GEFIXT.

Alle zitplaatsen op de tweede en derde rij van de  Zafira Life kunnen worden voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten  waarin eenvoudig en veilig een kinderzitje kan worden bevestigd.

ZICHT OP ALLES.

Multifunctionele camera's aan de voor- en achterkant van de Zafira Life verzamelen continu informatie voor diverse veiligheidssystemen, zoals de innovatieve "Surround View" achteruitrijcamera1.

 

1Optie.

TOONAANGEVENDE INNOVATIES.

Adaptive Cruise Control1 regelt automatisch uw snelheid, zodat u een veilige afstand tot uw voorganger aanhoudt.

 

De automatische noodrem-assistent1 komt in actie als u te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Zafira Life als het nodig is automatisch  af om een aanrijding te voorkomen. De dodehoek-waarschuwing1 maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van Zafira Life naderen en waarschuwt met een symbool in de betreffende buitenspiegel. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend.

 

1Optie.

TOON MEER TOON MINDER