Specificaties


Volledig elektrische aandrijflijn

Ontworpen om mensen, bagage of een combinatie van beide te vervoeren. Ondanks zijn formaat is het weggedrag van de ZafiraLife Electric wendbaar en dynamisch en heeft hij een maximale actieradius tot 322 km1. Bovendien is hij dankzij de volledig elektrische aandrijflijn ongelooflijk stil en uitstootvrij - niet alleen duurzaam, maar ook kostenbesparend.

 

1 Gecombineerd energieverbruik 28,0 -  26,2 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; actieradius (gecombineerd) 322 km tot 301 km (afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties)

 
Premium interieur

Wanneer je instapt valt direct de ruimte in de nieuwe Zafira Life Electric op. Hij beschikt over 9 zitplaatsen in business class comfort en voldoende ruimte voor al hun bagage Ook behoren draaibare stoelen voor face-to-face travel tot de mogelijkheden. Het interieur is daarnaast voorzien van premium infotainment en connectiviteit met een 10-inch HD-scherm met navigatiesysteem1, inclusief Live Navigation Services2. Tot slot krijg je met draadloos Android Auto™1,2 of Apple CarPlay™ eenvoudig toegang tot entertainment op je smartphone.

 

 

1Optioneel

 

2 Live navigatiediensten omvatten onder meer real-time verkeersinformatie, brandstofprijzen en parkeerinformatie. Daarnaast online POI's vinden, weer- en verkeerswaarschuwingen (niet beschikbaar in Duitsland en Zwitserland).

 

3 De compatibiliteit en functionaliteit verschillen mogelijk per apparaat en/of de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc.

 
Overtuigende kwaliteiten
De nieuwe Zafira Life Electric is toonaangevend op het gebied van flexibiliteit voor dagelijks gebruik. Hij biedt maximaal 9 zitplaatsen en een uiterst comfortabel interieur met diverse zitopstellingen voor passagiers. Zo is de tweede zitrij eenvoudig te draaien richting de derde zitrij voor een vis-à-vis zitpositie. Of verstel de stoelen naar voor of naar achteren voor meer beenruimte. 
Elektrische deuren

De nieuwe Opel Zafira Life Electric heeft grote, elektrisch verschuifbare zijdeuren1, waardoor de passagiers achterin een brede en comfortabele instap hebben. Aan de achterzijde van het voertuig maakt de grote, naar boven openende achterklep het in- en uitladen van bagage eenvoudig.

 

1 Optioneel