E-mobiliteit
Perfect geïntegreerd batterijpakket
Onvermoeibaar: de nieuwe Zafira Electric wordt aangedreven door een krachtig batterijpakket met een vermogen van 50 kWh voor een actieradius tot 350 km. Dankzij de cellen met een hoge energiedichtheid en geavanceerd energiebeheer blijf je ontspannen onderweg terwijl je vertrouwt op de voorspelde actieradius. 

1Gecombineerd energieverbruik 28,0 - 26,2 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; gecombineerde actieradius 322 km tot 301 km (afhankelijk van de uitvoering en gekozen opties).

 

De opgegeven waarden voor de actieradius en het elektrisch verbuik zijn voorlopig en voldoen aan de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De EG-typegoedkeuing en het Certificaat van Overeenstemming zijn nog niet beschikbaar. De voorlopige waarden wijken mogelijk af van de officiële, definitieve goedkeuring. Deze kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en van factoren als: snelheid, thermisch comfort aan boord, rijstijl en de buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de boordlader, de oplaadkabel en het type en vermogen van het laadstation. Neem contact op met de dealer voor meer informatie. 

Regeneratief remmen
De nieuwe Zafira Electric rijdt soepel en zorgt tegelijkertijd voor maximale energie- en kostenefficiëntie. Zodra je tijdens het rijden het gaspedaal loslaat, wint het regeneratieve remsysteem energie terug voor een langere actieradius. En dankzij depaddels aan het stuurwiel kun je kiezen uit verschillende niveaus van regeneratie. In de hoogste stand is het zelfs mogelijk om korte ritten af te leggen zonder het rempedaal te gebruiken, waardoor slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten worden beperkt. 
Snel & eenvoudig laden
De nieuwe Zafira Electric laadt in een mum van tijd op, zodat u en uw passagiers nooit lang hoeven te wachten.   
Ontdek alle laadaccessoires Ontdek meer over de oplaadmogelijkheden
Voertuigstatus
Houd eenvoudig een oogje in het zeil: de geavanceerde sensoren en het Vehicle Data Monitoring-systeem in de nieuwe Zafira Electric bieden inzicht in de voertuigstatus, het batterijverbruik en de resterende actieradius. 
De voordelen van elektrisch rijden
Laat zorgen over stijgende brandstofprijzen, lage-emissiezones en hoge voertuigbelastingen achter je. Elektrisch rijden is de toekomst. De aandrijflijn van de Zafira Electric zorgt voor lagere gebruikslasten, terwijl je daarnaast mogelijk profiteert van lokale overheidssubsidies. 
Ontdek alles over overheidssubsidie voor elektrische voertuigen Meer informatie over subsidies voor het plaatsen van een wallbox