Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SCHITTEREND DESIGN.

In het heldere design van de 7-zits Zafira vallen de sportieve nieuwe grille en de wing-vormige LED-koplampen direct op. Ze maken de nieuwe Zafira aantrekkelijker dan ooit. TOON MEER TOON MINDER

ALLES WAT U VERLANGT. 

Het interieur is ruim en gastvrij. Hoogwaardige materialen, elegante lijnen en de vakkundige afwerking maken direct duidelijk hoeveel aandacht aan details is geschonken.

 

  • Strakke lijnen, zonder overbodige onderbrekingen
  • Slimme opbergmogelijkheden
  • Lederen stuurwiel
  • FlexConsole® armsteun met geintegreerd opbergvak1
  • Ergonomische stoelen met AGR-certificaat2

 

1 Optioneel verkrijgbaar als onderdeel van het Blitz+ pakket.

2 De optionele ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat zijn gecertificeerd door de toonaangevende Duitse vereniging van rugdeskundigen AGR (“Aktion Gesunder Rücken e. V.”), die normen opstelt voor ergonomisch ontwerp.

 

TOON MEER TOON MINDER

PANORAMISCH UITZICHT.

De optionele panoramische voorruit biedt een ongekend wijds zicht. Het grote bijbehorende warmte-reflecterende zonnedak strekt zich tot over de voorstoelen uit tot achterin de Zafira en vergroot het gevoel van ruimte nog meer.

LED VERLICHTING.

De optionele LED-achterlichten en LED Adaptive Forward Lighting koplampen zien er niet alleen geweldig uit, maar vergroten ook uw zicht én zichtbaarheid in het donker. Iedere Zafira is bovendien voorzien van de kenmerkende dubbele ‘Wing’ LED-dagrijverlichting. TOON MEER TOON MINDER