Efficiëntie
IntelliGrip  

Ongeacht de weg- of weersomstandigheden: IntelliGrip1 zorgt dat je veilig en op tijd arriveert bij je klanten. Dit slimme rijhulpsysteem past zich aan op omstandigheden met minder grip, bijvoorbeeld in het sneeuw, zand of modder op het wegdek. Het systeem beschikt in totaal over vijf verschillende rijmodussen. 

 

1 Optioneel

 
Transmissie
De keuze is aan jou: rust je nieuwe Combo uit met een soepele, handgeschakelde zesversnellingsbak, of een innovatieve achttraps automaat. 
Motoren
Voor elke behoefte de juiste aandrijflijn: configureer je nieuwe Combo met één van de krachtige en efficiënte benzine- of dieselmotoren die garant staan voor uitstekende rijprestaties onder alle omstandigheden. 
Lage onderhoudskosten

De nieuwe Combo houdt de zaken in balans: de belasting en de impact van uw onderneming op het milieu. Bovendien biedt Opel je de zekerheid van de volgende garanties:

  • Krachtbronnen met een laag brandstofverbruik en dito CO2-uitstoot
  • 24 maanden garantie op nieuwe voertuigen, ongeacht het aantal gereden kilometers
  • 5 jaar garantie op roestschade
  • Lage service- en onderhoudskosten
  • 3 jaar mobiliteitsservice

 

Er staat een Europees netwerk van meer dan 3.000 gespecialiseerde servicepunten klaar voor jou en je Combo. De Combo wordt bovendien onderhouden met originele Opel-onderdelen voor optimale prestaties.