Veiligheids- & rijhulpsystemen
Automatic Emergency Braking
Kom veilig je werkdag door: Automatic Emergency Braking1 met Pedestrian Detection waarschuwt je bij mogelijke ongevallen met voetgangers of andere voertuigen. Reageer je niet op de signalen, dan remt de auto automatisch af. 
1 Werkt automatisch bij een snelheid tussen de 5 en 85 km/u. Van 0 tot 30 km/u is de vertragingsmetriek om de botssnelheid te verminderen 0,9 g. Van 30 tot 85 km/u vermindert het systeem de snelheid met maximaal 22 km/u. Na deze drempel moet de bestuurder zelf remmen om de snelheid verder te verlagen. Het operationele snelheidsbereik van AEBPD is afhankelijk van het gedetecteerde obstakel (mobiel doelwit: van 5 tot 85 km/h; vast doelwit: van 5 tot 80 km/h; voetganger: van 5 tot 60 km/h). De bestuurdersassistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijgedrag.
Drive Assist Pack1

Een veiligheidspakket voor uw dagelijkse werkzaamheden, met onder andere: Highway Integrated Assist, Adaptive Cruise Control met Stop-and-Go-functionaliteit, Lane Positioning Assist en Verkeersbord herkenning.

1 Optioneel

 
Side Blind Spot Alert

Side Blind Spot Alert1 monitort en waarschuwt automatisch voor naderende voertuigen op paralelle rijstroken en in dode hoeken, zodat je met meer zekerheid van rijstrook kan wisselen en dagelijks veiliger door het verkeer beweegt.

 

Optioneel

 
Zijaanzicht 

Ontdek het comfort van het Flank Guard1-systeem van Opel. De 12 sensoren waarschuwen je via het infotainmentsysteem met visuele en akoestische signalen voor obstakels die je mogelijk niet ziet wanneer je op lage snelheid een bocht neemt.

 

1 Optioneel

 
Dynamic Surround Rear Vision

Of het nu gaat om inparkeren in krappe parkeervakken of door het verkeer navigeren in de spits: Dynamic Surround Rear Vision1 verbetert de veiligheid en het comfort aanzienlijk. Dit slimme systeem aan boord van de Combo maakt gebruik van twee camera's om de omgeving op een digitaal display te projecteren, zodat jij meer overzicht hebt in het verkeer. 

 

1 Optioneel

 
Achteruitrijcamera
Je bedrijfsauto is onmisbaar voor je zaak, dus daarom let je er goed op! De achteruitrijcamera helpt met visuele hulplijnen kleine parkeerschades voorkomen.  
Trailer stability control
Rijd je regelmatig met een aanhager? Opels Trailer Stability Control1 is een slim systeem dat de stabiliteit van de aanhanger controleert en, indien nodig, automatisch de rijsnelheid aanpast.