Veelzijdigheid
Inklapbare passagiersstoel
Maximaliseer je ruimte! Rijd je een dag alleen met een extra grote lading? Klap de passagiersstoel in voor nog meer ruimte.  
Deuren
Vergeet parkeerproblemen en extra vertragingen: de enkele of dubbele schuifdeuren1 bieden eenvoudig toegang tot de laadruimte van je Combo en verminderen het risico op parkeerschade in kleine ruimtes. 
Gemakkelijk inladen

Personaliseer de achterzijde van jouw nieuwe Opel Combo met een Achterklep1 of asymetrische dichtslaande deuren met een raam1 voor meer zicht naar achteren. Hoe je jouw Bedrijfswagen ook samenstelt, hij is volledig te personaliseren. Daardoor past hij perfect bij jouw onderneming en maakt hij je dagelijks werk eenvoudiger.

 

1 Optioneel

 
Verschillende varianten
De nieuwe Combo past naadloos in ieder bedrijf. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes - 4.4 m voor de standaardvariant, of 4.75 m voor de Combo L2 met verlengde wielbasis en extra laadruimte. Met de. 
Laadschot in de cabine

Alles goed en veilig opbergen? Heel eenvoudig met de laadschotten waarmee jij, je passagiers en lading veilig op bestemming arriveren. Verkrijgbaar als massieve wand of in combinatie met een glazen paneel en rooster1.

 

1 Optioneel