Skip To Content
Overzicht
Movano Electric

Movano Electric

De Nieuwe Movano Electric voltooit de vernieuwing van het complete aanbod van Opel bedrijfswagens, inclusief elektrische modellen voor het hele gamma. De Movano Electric biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, door de legendarische veelzijdigheid en capaciteit van de Opel Movano te combineren met geavanceerde assistentiesystemen, maximale productiviteit en lage gebruikskosten.

 

Maak kennis met de Movano Electric

 

5 JAAR FINANCIERING TEGEN 5,99% RENTE

Stel je nieuwe bedrijfswagen samen in de configurator en financier tegen een scherpe rente en vast bedrag per maand.

Highlights

Flexibiliteit, comfort, capaciteit, kracht

Professionele veelzijdigheid

De varianten van de nieuwe Movano Electric
De nieuwe Movano Electric is gemaakt om net zo hard te werken als jij. Hij is 100% elektrisch, zonder dat dit ten koste gaat van zijn veelzijdigheid, kracht of laadvermogen van 1310 kg. Dankzij het zeer gevarieerde aanbod vind je bovendien zeker precies de Movano Electric die het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Hij is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en een groot aantal varianten, waaronder de Gesloten Bestel en de Chassis Cabine, beiden met zowel enkele als dubbele cabine, en de Platform Cabine. Daarnaast zijn af-fabriek diverse praktische conversies leverbaar, zoals de Kipper en Open Laadbak. Wat je bedrijf ook onderneemt, de Movano Electric is je ideale partner.

Royale werkruimte

De cabine van de nieuwe Movano Electric
De cabine van de Movano Electric is uitzonderlijk goed ingesteld op de behoeften van de professionals die erin rijden. Naast geoptimaliseerd comfort en veel bewegingsruimte voor bestuurder en twee passagiers, plus vier passagiers achterin in de versie met dubbele cabine, is de Movano Electric een compleet uitgerust mobiel kantoor met de geavanceerde connectiviteit van OpelConnect. Uitgebreide assistentiesystemen, zoals de automatische noodrem-assistent, dodehoekwaarschuwing en Lane Departure Warning maken je dagelijkse ritten veiliger en minder vermoeiend.

Perfect voor elke klus

De capaciteit van de nieuwe Movano Electric
De nieuwe Opel Movano Electric biedt praktische oplossingen voor elk modern bedrijf. Met een elektromotor met een capaciteit van 90 kW en een maximaal koppel van 260 Nm bereikt hij een topsnelheid van 110 km/u. Zijn laadvermogen tot 2,1 ton, totaal voertuiggewicht (GVW) tot 4 ton en laadruimte met een inhoud tot 17 m3 doen in niets onder voor de dieselvariant. Daarbij valt de Movano Electric op door zijn grote stabiliteit, geweldige rij-eigenschappen en praktische inrichting van de laadruimte, die er garant voor staan dat deze krachtpatser elke lading veilig op zijn bestemming brengt.

Betrouwbare werkkracht

De aandrijving van de nieuwe Movano Electric
De nieuwe Movano Electric is ongeëvenaard efficiënt, dankzij zijn 100% elektrische aandrijving, waarmee je bedrijf helemaal is ingesteld op de toekomst. Met een vermogen van 122 pk (90 kW) en een elektrisch rijbereik tot 224 km levert de Movano Electric hoge prestaties, terwijl de gebruikskosten lager zijn dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van een aantrekkelijke subsidie op de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Check the daily range of your new Movano-e

Toonaangevende eigenschappen

Perfect geïntegreerde batterij
Het platte batterijpakket van de Movano Electric is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag. Met een laadruimte tot 17 m3 en een laadvermogen tot 1285 kg voor de Gesloten Bestel en zelfs 1890 kg voor de Chassis Cabine doet deze 100% elektrische Movano niet onder voor de dieselvariant. De elektromotor met een vermogen van 122 pk (90 kW), een direct beschikbaar koppel van 260 Nm en een maximumsnelheid van 110 km/u staan bovendien borg voor krachtige prestaties.
 
Baanbrekend stil
De nieuwe Movano Electric vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Movano Electric nog prettiger.
 
Regeneratief remmen
De nieuwe Movano Electric rijdt bijzonder ontspannen. Je kiest eenvoudig de gewenste rijmodus (Rijden, Neutraal of Achteruit), die je via drie goed bereikbare knoppen inschakelt. En tijdens het rijden verspil je geen energie! Zodra je je voet van het gaspedaal neemt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij en zo je rijbereik vergroot. 
Snel en gemakkelijk laden
De Movano Electric biedt de keuze uit twee batterijen: met een capaciteit van 37 kWh of 75 kWh, afhankelijk van het benodigde rijbereik. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 50 kW laad je de  Movano Electric wanneer de batterij bijna leeg is in slechts een uur weer tot 80% op. Zo verlies je zo weinig mogelijk tijd aan het laden. De  Movano Electric is bovendien uitgerust met een dubbele ingebouwde lader: 7 kW één-fase en 22 kW drie-fase. Zo kun je gemakkelijk opladen bij verschillende typen laadpunten en kun je je Movano ook 's nachts helemaal opladen zodat hij 's morgens weer klaarstaat voor een drukke werkdag. 
Altijd perfect op de hoogte
De nieuwe  Movano Electric is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat je onderweg informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik. De rijmodus, het rijbereik en het resterende laadniveau van de batterij worden weergegeven in de achteruitkijkspiegel. 
Lage gebruikskosten
Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De  Movano Electric is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat je niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én je kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies. 

Ontvang als eerste alle updates over de Movano Electric

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Movano Electric

1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.


Je zult vanaf nu op de hoogte gehouden worden van nieuws met betrekking tot de Opel van jouw interesse.

Opel's diensten voor elektrisch rijden

Opel biedt diverse diensten die je mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door je te helpen de beste route te plannen en laadpunten te vinden.

There's more to discover

Get key information and configure