Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Rocks Electric Kargo

Vanaf € 7.399 excl. BTW

Het is tijd voor iets heel anders. De Rocks Electric Kargo is een ongekende en innovatieve oplossing voor de klus van morgen. Dit uiterst wendbare, goedkope en compacte transportmiddel heeft een ‘go-anywhere, do-anything’-houding en is perfect voor iedere bedrijf of zelfstandige. 

Jouw volgende 'Big Deal' is extra compact

Rocks Electric Kargo. Ongekend veelzijdig

Veelzijdigheid
Met 260 liter aan flexibel inzetbare laadruimte (tot bovenzijde modulaire laadruimte) en een laadvermogen tot 140 kg heeft de Rocks Electric Kargo grote mogelijkheden en een kleine ‘footprint’. De laadruimte is van binnenuit of vanaf de straatkant te benaderen en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar, geschikt voor levering van pakketten tot pizza. Perfect voor ‘last mile delivery’!  
Dubbele laadvloer
De verstelbare laadvloer van de Rocks Electric Kargo kan worden verlaagd om een vlakke laadvloer te creëren voor vlakke objecten met een lengte van 1,2 m, of verhoogd en vastgezet aan de scheidingswand voor meer laadvolume. 
Geen uitstoot
De Rocks Electric Kargo zal om de juiste redenen de aandacht trekken. Hij is volledig elektrisch, emissievrij en rijdt geruisloos, waardoor hij perfect is voor in de binnenstad, van A naar B op de campus of zelfs binnen in een loods te gebruiken. Opladen van leeg naar volledig gebruiksklaar in slecht vier uur via het stopcontact of door middel van een openbare lader.  
Compact en wendbaar
Doe meer, met minder dat je tegenhoudt. De Rocks Electric Kargo heeft alles wat jouw bedrijf nodig heeft in één ‘bold and pure’ pakket. Een wendbare draaicirkel van 7,2 m, een vlotte 45 km/u als topsnelheid en een indrukwekkende actieradius tot 75 km betekent dat de Rocks Electric Kargo dé elektrische micro-bedrijfswagen is om lang mee te gaan.  

Online bestellen

Bestel jouw nieuwe Rocks Electric Kargo direct online

 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Schrijf je in en blijf op de hoogte Van het laatste nieuws. Laat jouw business rollen met de nieuwe Rocks Electric Kargo
1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.

Bedankt voor uw interesse in Opel!

We hebben uw verzoek in overweging genomen.

Operational Lease

Kies voor Operational Lease en stap in de nieuwe Rocks Electric Kargo.

Rocks Electric Kargo. Accessoires

Maak jouw Rocks Electric Kargo helemaal compleet

Opbergset 'Electric Yellow'
Lees meer
Smartphone houder met USB-poort
Lees meer
Bagagenet
Lees meer
*Aanbieding in Operational Lease alleen beschikbaar voor bedrijven opgemaakt door Free2Move Lease, op basis van 60 maanden en 5.000 km per jaar. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud en banden (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), pechhulp, verzekering WA- en Casco, Personen- Ongevallen Inzittenden verzekering. Prijzen zijn geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van de catalogusprijs, verzekeringstarieven en de belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zonder BTW.