Private Lease modellen

ONTDEK ONZE MODELLEN.

Ontdek alle modellen in het Opel-gamma en stel je droomauto naar hartenlust samen.

WAT IS OPEL PRIVATE LEASE?

Met Opel Private Lease heb je de mogelijkheid om een nieuwe Opel te rijden zonder dat je daarvoor jouw spaargeld hoeft te gebruiken.  

Opel biedt met Opel Private lease een pasklare oplossing zodat je compleet ontzorgt wordt. Je hebt een vast maandbedrag waarin alle vaste kosten zoals reparatie, onderhoud, houderschapsbelasting, verzekering, pechhulp etc. is inbegrepen. Je hoeft dus alleen nog maar te tanken. Bovendien staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel, je kan je contract dan ook precies vormen naar jouw wensen en óók gedurende jouw contract, aanpassen waar nodig.

100% ONLINE AANBOD: NU € 10 KORTING OP ALLE OPEL PRIVATE LEASE MAANDTARIEVEN.

Opel komt je graag tegemoet in deze bijzondere tijd. Met een Opel Private Lease contract, dat je volledig online kunt afsluiten. Via een duidelijk en eenvoudig proces kun je thuis je nieuwe Opel kiezen én bestellen… met extra voordeel! Deze maand profiteer je namelijk van € 10 korting op alle Opel Private Lease maandtarieven bij het online afsluiten van een contract. 

STAAT JOUW MODEL ER NIET TUSSEN?

Toch liever een ruime Zafira(-e) Life of Combo(-e) Life of ander Opel model?
Vraag dan de Opel-Dealer naar de mogelijkheden.

WIJ ADVISEREN EN INSPIREREN JE GRAAG, ONLINE OF BIJ JE THUIS.

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Gelukkig mogen we je weer op afspraak ontvangen in onze showroom. Maar wil je liever nog niet langskomen? Ook op afstand blijven we je graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Daarom zijn er tal van mogelijkheden om met Opel in contact te komen en je te adviseren op afstand of bij jou thuis. Wil jij profiteren van The Big Event? Maak dan snel een afspraak hoe en waar jij wilt.

MEER OVER PRIVATE LEASE.

Met Opel Private Lease kan je, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij je zelf het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de periode van het contract bepaalt: 30,36,48 of 60 maanden. Aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer in. Zonder risico op het gebied van restwaarde of onverwachte onderhoudskosten. 
LEES MEER
VEELGESTELDE VRAGEN.
Antwoorden op veel gestelde vragen over Private Lease. 
BEKIJK FAQ
STEL SAMEN.
Stel de opel van je dromen samen en bestel hem direct online! 
STEL SAMEN
CONTACT.

Vragen over de Online Private Lease? Neem contact met op:


Telefoon: 030 602 44 22

E-mail: info@privatelease.opel.nl

 
De vanafprijs is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bij een aantal modellen is de vanafprijs gebaseerd op voorraadmodellen die direct leverbaar zijn.
Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief BTW.
De getoonde afbeelding kan afwijken en opties tegen meerprijs bevatten.