Home

VRAAG EEN PROEFRIT AAN!


Onze showrooms zijn weer open, ook zonder afspraak! Wil je uitgebreid persoonlijk advies dan maak je hier gemakkelijk en vrijblijvend een afspraak en ontvangen we je graag voor de echte Opel beleving. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met de Opel dealer voor een afspraak of proefrit aan huis. Ook in de werkplaats van alle Opel dealerbedrijven ben je van harte welkom voor service en reparatie. Natuurlijk hanteren wij alle richtlijnen van het RIVM.

1. KIES JOUW MODEL EN DEALER

Zoek jouw Opel dealer: *
 
2. VUL JOUW GEGEVENS IN

3. VERSTUUR JOUW AANVRAAG

Jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Opel Nederland, dealers en erkend reparateurs zoals beschreven in het privacybeleid en het cookiebeleid. Voor meer informatie over jouw privacy gerelateerde rechten en over onze contactgegevens klik hier.

Ik wil graag meer informatie ontvangen over producten en diensten van Opel en door ten minste één van deze kanalen te selecteren, ga ik akkoord met de gegevensverwerking zoals beschreven in het privacybeleid en het cookiebeleid. Dat betekent dat mijn gegevens ook voor Opel marketingdoeleinden gebruikt kunnen worden.

Ik ben er van bewust dat ik het recht heb om mijn toestemming op elk moment te herroepen (voor meer informatie klik hier).