Skip To Content
Overzicht

Het hoeft geen vaarwel te zijn

Dat deze populaire en iconische auto's uit productie zijn, betekent het niet dat het hier moet stoppen. Wij helpen je graag met vinden waar je naar op zoek bent, of dat nou het nieuwste model, een prachtige Opel uit voorraad, Opel-Occassion of accessoires voor jouw huidige Opel zijn.

Opel Insignia

De Opel Insignia is duitse techniek in zijn meest verfijnde vorm. De Insignia Grand Sport biedt onovertroffen efficiëntie, de aantrekkelijke lijnen Van een sportieve sedan en innovatieve Intelli-Lux LED® Pixel-koplampen.

Opel Mokka X

In de Mokka X geniet je van hoogstaand comfort en een gevoel van allesoverheersende luxe. Dankzij de hoge zit kun je het verkeer in elke situatie beter overzien.

Opel Adam

Adam Rocks | Adam S | Adam Rocks S

De Opel ADAM is een leuk eigenzinnig model met een brutale uitstraling, aansprekende carrosseriekleuren en contrasterende dakkleuren. En met zijn rijke standaarduitrusting krijg je gegarandeerd value for money!

Ontdek ook de nieuwe Opel Corsa en de volledig elektrische Corsa-e.

Opel KARL

KARL Rocks

De KARL met 5 zitplaatsen is een uitblinker op het gebied van comfort, rijplezier en behendigheid. Bovendien biedt hij meer dan je van een auto in deze prijsklasse zou verwachten.

Ontdek ook de nieuwe Opel Corsa en de volledig elektrische Corsa-e.

Opel Ampera-e

423 volledig elektrische kilometers (WLTP)

De Ampera-e is de eerste 100% elektrische Opel vol baanbrekende technologie, op zoek naar een nieuwe elektrische auto? Ontdek de nieuwe Corsa-e en Mokka-e!