Skip To Content
Overzicht

Actuele service-aanbiedingen

Zomercheck

Met de Opel Zomercheck wordt jouw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd. Zo controleren onze experts onder andere de staat van de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting en airconditioning.  

Connected services

Opel biedt een breed scala aan Connected Services. Deze innovatieve diensten, van onder andere TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat jouw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt.

Je kan in de myOpel app of online Connect Store achterhalen of jouw Opel geschikt is voor Connected Services.

Safety check

Kom nu langs voor de Opel Safety check. Een uitgebreide check op 29 cruciale punten, waaronder de accu, remmen en vloeistoffen. De Safety check kost slechts €19,95 en is voor myOpel leden inclusief het bijvullen van vloeistoffen tot 1 liter.

Online serviceadvies

Opel biedt een ruim aanbod services. Maar hoe weet je welke services voor jou van toepassing zijn? Heel eenvoudig! Bij ons krijg je, in slechts een paar klikken, advies op maat. Ook heb je direct inzicht in lopende service aanbiedingen.

Schadeherstel

Schade? Vakkundig en snel hersteld bij Opel

Het herstel van schade is specialistenwerk dat je eenvoudig regelt via de Opel Erkend Reparateur. Daar beschikken ze over het juiste gereedschap en gebruiken ze originele Opel onderdelen. Zo zal jouw auto,  na de reparatie, weer voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van Opel.

Persoonlijke aanbiedingen

Meld je gratis aan voor het myOpel loyaliteitsprogramma. Zo heb je direct inzicht in belangrijke voertuiggegevens, handleidingen en voertuighistorie. Ook profiteer je van allerlei extra's en aanbiedingen en blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Controles

Opel APK-voordeel

Slechts € 19,95 voor myOpel leden!

De APK-keuring is een uitstekend moment om de veiligheid van jouw Opel te laten controleren. Onze experts staan klaar om jouw Opel snel en vakkundig te keuren tegen een schepre all-in prijs van € 29,95. Lid van myOpel? Dan betaal je slechts € 19,95 all-in!

 

Opel Safety Check

Veilig de weg op

Wil je weten hoe het met de conditie en veiligheid van jouw Opel is gesteld? Mak dan een afspraak voor de Opel Safety Check. Een uitgebreide controle op vitale onderdelen en dat voor maar slechts €19,95. Zo ga je weer met een fijn gevoel de weg op.

 

Opel ruitenwisser check

Gratis controle van je ruitenwissers

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor je autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen.

 

Opel airco-check

Een gezond klimaat in jouw auto!

De airco zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in de zomer, maar ook dat condens op de voorruit snel verdwijnt bij koud en vochtig weer. Laat de airco tussentijds gratis checken voordat je de knop omzet.

 

Opel zekerheidscheck

Met gratis assistance pechhulp!

We hebben speciaal voor modellen met een tweejaarlijks onderhoudsinterval de Opel Zekerheidscheck ontwikkeld. Zo kun je, binnen 12 maanden na je onderhoudsbeurt, toch een afspraak maken voor een uitgebreide check en wordt Assistance Pechhulp NL-Basis weer voor je verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt.

Opel onderhoud

Onderhoud door Opel experts

Goed onderhoud is belangrijk. Onze experts staan voor je klaar om het onderhoud vakkundig uit te voeren tegen een scherp all-in tarief. Bovendien profiteer je van 1 jaar gratis pechhulp en gratis APK bij een standaard onderhoudsbeurt.

 

Ontdek de voordelen Van myOpel!

Exclusief voor Opel rijders en helemaal gratis

 

Meld je eenvoudig aan voor myOpel en download de bijbehorend myOpel app. Dan ben je overal verbonden met jouw Opel. 

 

  • Exclusieve aanbiedingen voor jou en jouw Opel
  • Een herinnering als het tijd is voor onderhoud en/of APK
  • Rijstatistieken en onderhoudshistorie bijhouden
  • Inzicht in voertuiggegevens en manuals
  • Korting op APK-controles
  • Eenvoudig je geparkeerde auto terugvinden
  • Direct contact met jouw Opel dealer en pechhulpservice

 

Altijd binnen handbereik

 

  • Ga naar www.myOpel.nl
  • Registreer je gratis en bevestig jouw account
  • Download de myOpel app