Overzicht

ACTUELE SERVICE-AANBIEDINGEN

Safety check

Kom nu langs voor de Opel Safety check. Wij controleren je auto op 36 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van je auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Safety check kost slechts €19,95 en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

Zomercheck

Een weekendje naar zee, een weekje Limburg, heerlijk genieten in je eigen regio of toch verder weg? Waar je deze zomer ook doorbrengt, je wil altijd op jouw Opel kunnen rekenen. Daarom nodigen we je uit voor de Opel Zomercheck.

Schadeherstel

Schade? Vakkundig en snel hersteld bij Opel.

Het herstel van schade is specialistenwerk, dat jij met een gerust gevoel kunt toevertrouwen aan de Opel dealer. Daar kennen ze jouw Opel van A tot Z, beschikken ze over exact het juiste gereedschap en gebruiken ze Opel onderdelen. Zo ben je er zeker van dat jouw auto na reparatie volledig voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van Opel.

Comfortabel de weg op met Opel

Ontdek welke services op jouw Opel van toepassing zijn
Opel Service biedt handige producten en diensten om je dagelijkse rit nóg comfortabeler maken en jouw auto in topconditie te houden. Selecteer in de handige tool de brandstof en leeftijd van je auto, klik vervolgens op CHECK en ontdek welke services voor jouw Opel van toepassing zijn.

Profiteer van persoonlijke aanbiedingen

Meld je aan bij myOpel en ontvang aanbiedingen die speciaal op jou afgestemd zijn en een herinnering als het tijd is voor onderhoud.

CONTROLES

OPEL SAFETY CHECK.

VEILIG DE WEG OP.

Gaat u op vakantie, een (lang) weekend weg of heeft uw auto juist langdurig stilgestaan? Het is dan belangrijk om te weten hoe het met de conditie en veiligheid van uw Opel is gesteld. Kom nu langs bij de Opel dealer voor de Zomercheck. Uw Opel wordt dan op 36 cruciale punten gecontroleerd. De Zomercheck kost slechts €19,95, inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

OPEL RUITENWISSER CHECK.

GRATIS CONTROLE VAN UW RUITENWISSERS

Goed wissende ruitenwissers zijn van groot belang voor uw veiligheid. Niets is bovendien irritanter dan klapperende ruitenwissers, vegen en strepen over uw voorruit.

OPEL AIRCO-CHECK.

EEN GEZOND KLIMAAT IN UW AUTO!

 

Zorg dat uw airconditioning optimaal functioneert en voorkom nare geurtjes in uw auto. Kom langs bij uw Opel dealer voor een gratis vrijblijvende controle of airco-onderhoud voor een scherpe prijs.

OPEL APK-VOORDEEL.

VANAF € 19,95 ALL-IN!

 

De Opel dealer voert uw APK snel, vakkundig én voordelig uit. Voor een vaste all-in prijs het gehele jaar door.

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN VAN MYOPEL!

Meld je aan en download de app.

24/7 toegang tot jouw persoonlijke Opel-omgeving

 

  • Exclusieve aanbiedingen voor jou en je Opel
  • Een herinnering als het tijd is voor onderhoud
  • Online een werkplaatsafspraak maken of een vraag aan de Opel dealer stellen
  • Overal de dichtstbijzijnde Opel dealer vinden
  • Toegang tot de OnStar diensten
  • Alle informatie over jouw Opel overzichtelijk op een rij

Altijd binnen handbereik

Ga naar www.myOpel.nl
Registreer je gratis en bevestig jouw account
Download de myOpel app