Overzicht

ACTUELE SERVICE-AANBIEDINGEN

Zomercheck

Heb jij nog een lange vakantierit gepland staan of ga je juist weer veel de weg op voor het werk? Wat jouw plannen ook zijn, veiligheid voorop! Met de Opel Zomercheck wordt jouw auto voor slechts €19,95 uitgebreid gecontroleerd.
Onze experts controleren je auto op 29 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Zo kan jij met een gerust gevoel de weg op en dat voor een zeer scherpe prijs.

Safety check

Kom nu langs voor de Opel Safety check. Wij controleren je auto op 36 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van je auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Safety check kost slechts €19,95 en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

Online serviceadvies

Ontdek welke services op jouw Opel van toepassing zijn
Opel biedt een ruim aanbod services. Maar hoe weet je welke services voor jou van toepassing zijn? Heel eenvoudig! Bij ons krijg je, in slechts een paar klikken, advies op maat.

Schadeherstel

Schade? Vakkundig en snel hersteld bij Opel.

Het herstel van schade is specialistenwerk, dat jij met een gerust gevoel kunt toevertrouwen aan de Opel dealer. Daar kennen ze jouw Opel van A tot Z, beschikken ze over exact het juiste gereedschap en gebruiken ze Opel onderdelen. Zo ben je er zeker van dat jouw auto na reparatie volledig voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van Opel.

Profiteer van persoonlijke aanbiedingen

Meld je gratis aan voor myOpel. Zo heb je direct inzicht in belangrijke voertuigegevens en handleidingen. Ook profiteer je van allerlei extra's en aanbiedingen die het rijden nog leuker maken.

CONTROLES

OPEL APK-VOORDEEL.

SLECHTS € 19,95 VOOR MYOPEL LEDEN!

 

De APK-keuring is een uitstekend moment om de veiligheid van jouw Opel te laten controleren. Onze experts staan klaar om jouw Opel snel en vakkundig te keuren tegen een schepre all-in prijs van € 29,95. Lid van myOpel? Dan betaal je slechts € 19,95 all-in!

OPEL SAFETY CHECK.

VEILIG DE WEG OP.

 

Ga je op vakantie, een (lang) weekend weg of heeft je auto juist langdurig stilgestaan? Het is dan belangrijk om te weten hoe het met de conditie en veiligheid van je Opel is gesteld. Kom nu langs bij de Opel dealer voor de Zomercheck. Jouw Opel wordt dan op 36 cruciale punten gecontroleerd. De Zomercheck kost slechts €19,95.

OPEL RUITENWISSER CHECK.

GRATIS CONTROLE VAN JE RUITENWISSERS.

 

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor je autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen.

OPEL AIRCO-CHECK.

EEN GEZOND KLIMAAT IN JOUW AUTO!

 

De airco zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in de zomer, maar ook dat condens op de voorruit snel verdwijnt bij koud en vochtig weer. Laat de airco tussentijds gratis checken voordat je de knop omzet.

OPEL ZEKERHEIDSCHECK.

MET GRATIS ASSISTANCE PECHHULP!

 

We hebben speciaal voor modellen met een tweejaarlijks onderhoudsinterval de Opel Zekerheidscheck ontwikkeld. Zo kun je, binnen 12 maanden na je onderhoudsbeurt, toch een afspraak maken voor een uitgebreide check en wordt Assistance Pechhulp NL-Basis weer voor je verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt.

OPEL ONDERHOUD.

ONDERHOUD DOOR OPEL EXPERTS. 

 

Goed onderhoud is belangrijk. Onze experts staan voor je klaar om het onderhoud vakkundig uit te voeren tegen een scherp all-in tarief. Bovendien profiteer je van 1 jaar gratis pechhulp en gratis APK bij een standaard onderhoudsbeurt.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN MYOPEL!

Exclusief voor Opel rijders en helemaal gratis

 

Meld je eenvoudig aan voor myOpel en download de bijbehorend myOpel app. Dan ben je overal verbonden met jouw Opel. 

  • Exclusieve aanbiedingen voor jou en jouw Opel
  • Een herinnering als het tijd is voor onderhoud en/of APK
  • Rijstatistieken en onderhoudshistorie bijhouden
  • Inzicht in voertuiggegevens en manuals
  • Korting op APK-controles
  • Eenvoudig je geparkeerde auto terugvinden
  • Direct contact met jouw Opel dealer en pechhulpservice

Altijd binnen handbereik

Ga naar www.myOpel.nl
Registreer je gratis en bevestig jouw account
Download de myOpel app