Skip To Content
Combo

Opel Combo modellen

Kies je Combo

De Combo is verkrijgbaar in twee verschillende versies. De Combo-e Life is ideaal voor personenvervoer en de Combo is dé compacte bedrijfswagen voor elke klus.

Combo - de veelzijdige bedrijfswagen

Combo
Ruim en flexibel, voorzien van intelligente veiligheids- en assistentiesystemen: de nieuwe Opel Combo helpt jouw onderneming op elk vlak vooruit. 
Bekijk details Stel samen
Combo-e
De nieuwe Combo-e combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt. 
Bekijk details Stel samen

Combo Life - ideaal voor personenvervoer

Combo-e Life
De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om jou en je gezin op alle gebieden het beste te bieden. Ruimte en comfort voor vijf personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch. 
Bekijk details Stel samen

Ontdek meer

Altijd het beste advies

Of het nu gaat om een privé- of zakelijke aankoop, de Opel Combo inspireert met eersteklas design en technologie. Stel hem naar wens samen. Wij zijn er om te helpen bij je aankoop. De experts in de showroom zullen je adviseren over alle aspecten van financiering, lease of service. Ben je op zoek naar een occasion, originele accessoires, nieuwe banden of de handleiding van jouw Opel? Jouw Opel verkooppunt helpt je graag op weg.