Skip To Content
Garantie

Fabrieksgarantie van Opel

Onbezorgd rijden

Wij willen dat je 100% van jouw Opel kunt genieten, daarom bieden wij op iedere nieuwe Opel een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze complete garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, onvolkomenheden in de lak en het doorroesten van binnenuit. 

De fabrieksgarantie van Opel geeft je recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van 2 jaar voordoet. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden. Een Opel verkooppunt voorziet je graag van meer informatie.  


Wat valt onder de fabrieksgarantie?

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op elke nieuwe Opel.
  • 2 jaar lakgarantie.
  • 2 jaar garantie op Originele Opel onderdelen, ruilonderdelen en accessoires die geïnstalleerd zijn door de Opel dealer.
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.*

 

Deze garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

Opel pechhulp

Pech onderweg?

Elke nieuwe Opel wordt ook standaard geleverd met 2 jaar Opel Pechhulp. Deze uitgebreide mobiliteitsgarantie geeft recht op gratis hulp bij pech onderweg, in heel Europa.  

 

Verlengde garantie

Extra zekerheid

Met de Opel Verlengde Garantieverzekering kan je de standaard fabrieksgarantie verlengen tot 3, 4 of 5 jaar. Je kan de Verlengde Garantieverzekering direct bij je aankoop afsluiten of binnen de 2 jaar na aflevering van jouw nieuwe Opel, dus wacht niet lang.  
*Let op: de garantietermijn van 12 jaar tegen doorroesten geldt voor Opel personenauto’s. Voor bedrijfswagens geldt een afwijkende termijn van 5 jaar. De garantie is alleen geldig als de auto elk jaar na aflopen van de fabrieksgarantie door een Erkend Opel werkplaats | Reparateur aan een corrosieweringscontrole is onderworpen, met bewijs door middel van ondertekening en afstempeling van het controleformulier..