Garantie

GARANTIE.

ONBEZORGD RIJDEN.

Om te zorgen dat jij 100% van jouw Opel kunt genieten, biedt Opel een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar op elke nieuwe Opel. Op Opel Onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die gemonteerd zijn door de Opel dealer 1 jaar fabrieksgarantie. Plus 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.


Wat valt onder de fabrieksgarantie?

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op elke nieuwe Opel. En op Originele Opel onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die geïnstalleerd zijn door de Opel dealer 1 jaar fabrieksgarantie.
  • 2 jaar lakgarantie.
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.*
  • Deze garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

 

De fabrieksgarantie van Opel geeft je recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van twee jaar voordoet. Het enige dat je hoeft te doen, is uw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden. De Opel dealer geeft graag alle details.

 


* Let op: de garantietermijn van 12 jaar tegen doorroesten geldt voor Opel personenauto’s. Voor bedrijfswagens geldt een afwijkende termijn van 8 jaar voor de Combo en 6 jaar voor Vivaro en Movano. De garantie is alleen geldig als de auto elk jaar na aflopen van de fabrieksgarantie door een Opel dealer aan een corrosieweringscontrole is onderworpen, met bewijs door middel van ondertekening en afstempeling van het controleformulier.

ZOEK EEN OPEL DEALER

OPEL PECHHULP.

PECH ONDERWEG?

Elke nieuwe Opel wordt standaard geleverd met twee jaar Opel Pechhulp. Deze uitgebreide mobiliteitsgarantie geeft je recht op gratis hulp bij pech onderweg, in heel Europa (zie voorwaarden).

Wil je ook daarna verzekerd blijven van mobiliteit? Om te profiteren van de mobiliteitsgarantie van Opel Pechhulp is het enige dat je hoeft te doen jouw Opel consequent door de Opel dealer laten onderhouden.

Wil je ook na de eerste 2 jaar binnen Europa gebruik maken van Opel Pechhulp, dan kun je bij iedere onderhoudsbeurt Opel Pechhulp Plus-Europa afsluiten bij de Opel dealer voor € 34,95 per jaar.

 

Één telefoontje en Opel Pechhulp komt je te hulp.

Opel Pechhulp staat 24/7 gereed om je in geval van pech weer snel op weg te helpen.

T: 0800 099 12 22 (binnen Nederland)

T: 0031 70 314 51 17 (vanuit het buitenland, indien je een Plus-Europa pakket hebt afgesloten)

 

BEKIJK VOORWAARDEN OPEL PECHHULP

VERLENGDE GARANTIE.

EXTRA ZEKERHEID

Standaard biedt Opel op elke auto 2 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je toch wilt genieten van een stukje extra zekerheid, dan is het mogelijk om een Verlengde Garantie af te sluiten*. Dit doe je bij de Opel Erkend Reparateur, voor het einde van de fabrieksgarantie.

 

Jij bepaalt zelf voor hoe lang je de Verlengde Garantie afsluit (Fabrieksgarantie + 1, 2 of 3 jaar). Daarnaast kun je jouw Verlengde Garantie nog verder personaliseren. Zo kun je kiezen tussen verschillende kilometrages per jaar en kun je kiezen om per maand of in één keer betalen.

 

Een belangrijke voorwaarde is om jouw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden. Andere voorwaarden en details kun je opvragen bij jouw Opel Erkend Reparateur.

 

*Via preferred supplier AUTOTRUST BV; Verlengde garantie is niet gelijk aan aan Fabrieksgarantie, vraag meer informatie aan u Opel Dealer.

VIND JOUW OPEL ERKEND REPARATEUR. Bekijk voorwaarden Verlengde Garantie