Garantie

GARANTIE.

ONBEZORGD RIJDEN.

Om te zorgen dat u 100% van uw Opel kunt genieten, biedt Opel een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar op elke nieuwe Opel. Op Opel Onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die gemonteerd zijn door de Opel dealer 1 jaar fabrieksgarantie. Plus 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.


Wat valt onder de fabrieksgarantie?

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op elke nieuwe Opel. En op Originele Opel onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die geïnstalleerd zijn door de Opel dealer 1 jaar fabrieksgarantie.
  • 2 jaar lakgarantie.
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.*
  • Deze garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

 

De fabrieksgarantie van Opel geeft u recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van twee jaar voordoet. Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden. Uw Opel dealer geeft u graag alle details.

 


* Let op: de garantietermijn van 12 jaar tegen doorroesten geldt voor Opel personenauto’s. Voor bedrijfswagens geldt een afwijkende termijn van 8 jaar voor de Combo en 6 jaar voor Vivaro en Movano. De garantie is alleen geldig als de auto elk jaar na aflopen van de fabrieksgarantie door een Opel dealer aan een corrosieweringscontrole is onderworpen, met bewijs door middel van ondertekening en afstempeling van het controleformulier.

ZOEK UW OPEL DEALER

OPEL PECHHULP.

PECH ONDERWEG?

Elke nieuwe Opel wordt standaard geleverd met één jaar Opel Pechhulp. Deze uitgebreide mobiliteitsgarantie geeft u recht op gratis hulp bij pech onderweg, in heel Europa. 

 

Wilt u ook daarna verzekerd blijven van mobiliteit? Om te profiteren van de mobiliteitsgarantie van Opel Pechhulp is het enige dat u hoeft te doen uw Opel consequent door de Opel dealer laten onderhouden.

 

Wilt u ook na het eerste jaar binnen Europa gebruik maken van Opel Pechhulp, dan kunt u bij iedere onderhoudsbeurt Opel Pechhulp Europa afsluiten bij uw Opel dealer voor € 34,95 per jaar.

 

Eén telefoontje en Opel Pechhulp komt u te hulp.

BEKIJK VOORWAARDEN OPEL PECHHULP BEKIJK VOORWAARDEN OPEL PECHHULP EUROPA

VERLENGDE GARANTIE.

EXTRA ZEKERHEID

Standaard biedt Opel op elke auto 2 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u toch wilt genieten van een stukje extra zekerheid, dan is het mogelijk om een Verlengde Garantie af te sluiten*. Dit doet u bij uw Opel Erkend Reparateur, voor het einde van de fabrieksgarantie.

 

U bepaalt zelf voor hoe lang u de Verlengde Garantie afsluit (Fabrieksgarantie + 1, 2 of 3 jaar). Daarnaast kunt u uw Verlengde Garantie nog verder personaliseren. Zo kunt u kiezen tussen verschillende kilometrages per jaar en kunt u kiezen om per maand of in één keer betalen.

 

Een belangrijke voorwaarde is om uw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden. Andere voorwaarden en details kunt u opvragen bij uw Opel Erkend Reparateur.

 

*Via preferred supplier AUTOTRUST BV; Verlengde garantie is niet gelijk aan aan Fabrieksgarantie, vraag meer informatie aan u Opel Dealer.

VIND UW OPEL ERKEND REPARATEUR. Bekijk voorwaarden Verlengde Garantie